Timothée Chalamet als Lee en Taylor Russell als Maren in 'Bones and All'.
Volledig scherm
PREMIUM
Timothée Chalamet als Lee en Taylor Russell als Maren in 'Bones and All'. © Yannis Drakoulidis / Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

INTERVIEW. Timothée Chalamet speelt kannibaal in ‘Bones and All’: “Het is eigenlijk net een heel teder liefdesverhaal”

FilmMenig tienermeisje zou Timothée Chalamet (26) met huid en haar verscheuren, maar in de nieuwe film ‘Bones and All’ is hij zélf de kannibaal. Hij kruipt in de huid van Lee, een jonge vagebond met een onweerstaanbare drang naar mensenvlees. Wij spraken met de populaire acteur over hoe je juist een mens oppeuzelt, en hoe je dat in godsnaam in beeld brengt zonder dat het een gore horrorfilm wordt. “Mijn ervaring met Felix Van Groeningen heeft me enorm geholpen.”

0 reacties

 1. De Von Trapp-familie uit ‘The Sound of Music’ krijgt een eigen dramareeks: “We gaan nu zélf ons verhaal delen”
  TV

  De Von Trapp-familie uit ‘The Sound of Music’ krijgt een eigen dramareeks: “We gaan nu zélf ons verhaal delen”

  “Do, a deer, a female deer, Re, a drop of golden sun, Mi, a name, I call myself.” Je zingt het waarschijnlijk voluit mee en ziet zo de von Trapp-kinderen voor je. De muzikale familie werd wereldberoemd door ‘The Sound of Music' uit 1965, maar hun verhaal na de film werd nooit verteld. Tot Myles von Trapp zélf de touwtjes in handen nam en ‘Barones’ maakte, een dramareeks over de Von Trapps. “Maria von Trapp, gespeeld door Julie Andrews in de film, had eigenlijk een heel ander karakter.”
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.