Mads Mikkelsen in 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'
Volledig scherm
PREMIUM
Mads Mikkelsen in 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' © Warner Bros.

INTERVIEW. Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in ‘Fantastic Beasts’: “Ik kreeg een telefoontje, er was haast bij”

FilmPersoneelswijziging bij ‘Fantastic Beasts’: the secrets of Dumbledore’. Gellert Grindelwald wordt in het derde deel van de franchise niet langer vertolkt door Johnny Depp. Mads Mikkelsen vervangt de in ongenade gevallen acteur als booswicht. “Ik wilde Johnny’s vertolking eer aandoen”, vertelt Mikkelsen in een exclusief gesprek over hoe hij de rol kreeg en de controverse die errond hangt - ook rond de geaardheid van z’n personage. “Ik wou dat ik er met hem over had kunnen praten.” 

10 reacties

 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  Dat Depp diene film draagt vindt ik overdreven. De films van POTC wel. Er kan niemand anders Jack spelen. Maar Mads doet het in deze film heel goed. Dus hier was Depp wel vervangbaar.
 • Robby Bonneux

  3 maanden geleden
  Hahaaa, Mads Mikkelsen, mijn favoriete acteur. Alhoewel ik Johnny Depp ook wel kan smaken. Maar Mads steekt toch wel met kop en schouders boven Depp uit. Hij kan elke rol aan. Zeer goede keuze.
 • Angelo Cabooter

  3 maanden geleden
  Zonder Johnny Depp als Grindelwald is deze film niets meer waard. Grindelwald werd afgebeeld met wit haar, nu wordt hij afgebeeld met grijs haar.
 • Rudy Chalmet

  3 maanden geleden
  Mads is een heel goede acteur , die ik heel graag zie acteren , maar Johnny Depp vervangen is onmogelijk . Het charisma van Depp is onvervangbaar , hij draagt de film , hij draagt het personage , Depp is werkelijk een topacteur !!
 • Ilse Verlinden

  3 maanden geleden
  Johnny Depp draagt een film, is uniek en onvervangbaar. Grote fout van de makers.