Liam Neeson en Michael Richardson in 'Made In Italy'.
Volledig scherm
Liam Neeson en Michael Richardson in 'Made In Italy'. © Made in Italy

INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugdenken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”

FilmEindelijk weer films in de bioscoop na een lange coronaperiode zonder blockbusters. Vandaag nog ging ‘Made in Italy’ in première, de allereerste film waarin wereldster Liam Neeson (69) en zijn zoon, Michael Richardson (26), samen op de set staan. De twee vertellen over hun samenwerking, en over de herkenbare factoren in het script. “Er waren momenten waarop ik dacht dat ik in tranen uit zou barsten.” 

4 reacties

 • gustaaf carpels

  4 maanden geleden
  Prachtig toch
 • Benny Steeman

  4 maanden geleden
  Ieder huisje heeft zijn kruisje
 • ANNIE Tournoy

  4 maanden geleden
  Film al gezien. Vond hem mooi en ontroerend.
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Klasse acteur de vader en misschien wie weet ‘ zo de vader zo de zoon ‘ ?
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Kortfilm Taylor Swift brengt nieuwe details aan het licht over haar breuk met Jake Gyllenhaal
  Play

  Kortfilm Taylor Swift brengt nieuwe details aan het licht over haar breuk met Jake Gyllenhaal

  Nadat zonder haar medeweten de masterrechten op haar eerste zes albums werden doorverkocht, neemt zangeres Taylor Swift al haar muziek opnieuw op. Morgen releaset ze haar tweede re-recording, 'Red', een album uit 2012. Taylor pakt uit met 30 nummers, waarvan er 10 nog nooit verschenen zijn. Zo ook een tien-minuten lange versie van het lied 'All Too Well' (door fans bestempeld als één van haar beste nummers ooit), mét bijhorende kortfilm. In deze kortfilm krijgen fans een inkijk over haar break-up met bekend acteur Jake Gyllenhaal. Desna en Senne overlopen alles wat je moet weten voor de release.