Liam Neeson en Michael Richardson in 'Made In Italy'.
Volledig scherm
Liam Neeson en Michael Richardson in 'Made In Italy'. © Made in Italy

INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugdenken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”

FilmEindelijk weer films in de bioscoop na een lange coronaperiode zonder blockbusters. Vandaag nog ging ‘Made in Italy’ in première, de allereerste film waarin wereldster Liam Neeson (69) en zijn zoon, Michael Richardson (26), samen op de set staan. De twee vertellen over hun samenwerking, en over de herkenbare factoren in het script. “Er waren momenten waarop ik dacht dat ik in tranen uit zou barsten.” 

4 reacties

 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Prachtig toch
 • Joke T'Joen

  1 maand geleden
  Ieder huisje heeft zijn kruisje
 • ANNIE Tournoy

  1 maand geleden
  Film al gezien. Vond hem mooi en ontroerend.
 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  Klasse acteur de vader en misschien wie weet ‘ zo de vader zo de zoon ‘ ?
 1. INTERVIEW. Fanatieke huisvrouwen lichten supermarkten op in ‘Queenpins’
  Film

  INTERVIEW. Fanatieke huisvrou­wen lichten supermark­ten op in ‘Queenpins’

  Extreme couponing: zoveel kortingsbonnen bij elkaar weten te verzamelen waardoor je zo goed als niks aan de kassa hoeft te betalen. De Amerikanen hebben er zowaar een nationale sport van gemaakt. In de gloednieuwe film ‘Queenpins’ zien we twee fanatieke huisvrouwen (Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste) aan het werk, die er met behulp van nep-vouchers in slagen om supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. En het strafste van allemaal is dat het ook nog eens op een waargebeurd verhaal is gebaseerd…
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.