Chris Hemsworth als Thor.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Hemsworth als Thor. © Disney, Marvel Studio's, Getty

INTERVIEW. Chris Hemsworth over nieuwste ‘Thor’: “Die naaktscène zat eraan te komen, ik sta niet voor niets in de fitness”

FilmTien jaar geleden nog een absolute nobody, vandaag een wereldster die geen introductie meer nodig heeft. Chris Hemsworth (38) is met ‘Thor: Love and Thunder’ al aan zijn vierde titelrol als superheld toe. Wij spraken Chris over zijn prille begin, zijn fitnessregime - “Veel eieren en steak” - en zijn nieuwste bijdrage aan de Marvel-stal. “Het scheelde niet veel of mijn broer had hier gestaan in mijn plaats.” 

1 reactie

 • Xsarilde Willis

  3 weken geleden
  Portman mogen ze wel vervangen... normaal kijk ik de films en koop ze later maar die met portman zijn weggegooid geld.
 1. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)
  TV
  1

  Warner Bros Discovery gaat streaming­dien­sten HBO Max en discovery+ samenvoe­gen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’)

  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.