Charlize Theron.
Volledig scherm
Charlize Theron. © AFP

INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousiast over Matthias Schoenaerts: “Zoveel talent dat het frustrerend is”

FilmHet zijn drukke dagen voor Charlize Theron (46). De Zuid-Afrikaanse actrice is volop bezig met de promotie van haar nieuwste animatieprent ‘The Addams Family 2’, terwijl ze ook nog eens middenin de voorbereidingen van ‘The Old Guard 2’ zit. U weet wel, het vervolg op die succesvolle Netflix-film waar ook ‘onze’ Matthias Schoenaerts in meespeelt. Theron vertelt hoe het soms zelfs ietwat frustrerend kan zijn om tegenover de Antwerpenaar te staan, gewoon omdat hij zó goed is: “Wanneer je met iemand samenwerkt die over zoveel natuurtalent beschikt en bij wie alles altijd zo gemakkelijk verloopt… da’s bijna om boos van te worden!”

3 reacties

 • bart vansteenkiste

  3 maanden geleden
  ik ben een filmkenner maar ik vind dit toch wat overdreven ze , hij is ondertussen al 43 jaar en verteld mij eens hoeveel schitterende films hij heeft gemaakt waar u van zegt whaaw , u kan ze nog niet tellen op 5 vingers. rundskop was een meester werk , red sparrow was niet slecht maar ook niet whaaw , en deans of wat dan ook , veel in mee gespeeld hier en daar , maar om te zeggen 5 meester werken belange niet
 • Charity Swinnen

  3 maanden geleden
  Toch straf dat de ene het heeft en de andere niet. Geweldig dat Mathias zo goed in de markt ligt, maar eerlijk gezegd is hij niet beter dan de gemiddelde Amerikaanse acteur. Wat maakt hem zo bijzonder? Ik zou het niet weten, maar goed voor hem.
 • Bart Verwegen

  3 maanden geleden
  Hij heeft het in zich, dat hebben zijn rollen in eerdere films al duidelijk bewezen.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.