Charlize Theron.
Volledig scherm
Charlize Theron. © AFP

INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousiast over Matthias Schoenaerts: “Zoveel talent dat het frustrerend is”

FilmHet zijn drukke dagen voor Charlize Theron (46). De Zuid-Afrikaanse actrice is volop bezig met de promotie van haar nieuwste animatieprent ‘The Addams Family 2’, terwijl ze ook nog eens middenin de voorbereidingen van ‘The Old Guard 2’ zit. U weet wel, het vervolg op die succesvolle Netflix-film waar ook ‘onze’ Matthias Schoenaerts in meespeelt. Theron vertelt hoe het soms zelfs ietwat frustrerend kan zijn om tegenover de Antwerpenaar te staan, gewoon omdat hij zó goed is: “Wanneer je met iemand samenwerkt die over zoveel natuurtalent beschikt en bij wie alles altijd zo gemakkelijk verloopt… da’s bijna om boos van te worden!”

3 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 maand geleden
  ik ben een filmkenner maar ik vind dit toch wat overdreven ze , hij is ondertussen al 43 jaar en verteld mij eens hoeveel schitterende films hij heeft gemaakt waar u van zegt whaaw , u kan ze nog niet tellen op 5 vingers. rundskop was een meester werk , red sparrow was niet slecht maar ook niet whaaw , en deans of wat dan ook , veel in mee gespeeld hier en daar , maar om te zeggen 5 meester werken belange niet
 • Charity Swinnen

  1 maand geleden
  Toch straf dat de ene het heeft en de andere niet. Geweldig dat Mathias zo goed in de markt ligt, maar eerlijk gezegd is hij niet beter dan de gemiddelde Amerikaanse acteur. Wat maakt hem zo bijzonder? Ik zou het niet weten, maar goed voor hem.
 • Bart Verwegen

  1 maand geleden
  Hij heeft het in zich, dat hebben zijn rollen in eerdere films al duidelijk bewezen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.