Charlize Theron.
Volledig scherm
Charlize Theron. © AFP

INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousiast over Matthias Schoenaerts: “Zoveel talent dat het frustrerend is”

FilmHet zijn drukke dagen voor Charlize Theron (46). De Zuid-Afrikaanse actrice is volop bezig met de promotie van haar nieuwste animatieprent ‘The Addams Family 2’, terwijl ze ook nog eens middenin de voorbereidingen van ‘The Old Guard 2’ zit. U weet wel, het vervolg op die succesvolle Netflix-film waar ook ‘onze’ Matthias Schoenaerts in meespeelt. Theron vertelt hoe het soms zelfs ietwat frustrerend kan zijn om tegenover de Antwerpenaar te staan, gewoon omdat hij zó goed is: “Wanneer je met iemand samenwerkt die over zoveel natuurtalent beschikt en bij wie alles altijd zo gemakkelijk verloopt… da’s bijna om boos van te worden!”

3 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  ik ben een filmkenner maar ik vind dit toch wat overdreven ze , hij is ondertussen al 43 jaar en verteld mij eens hoeveel schitterende films hij heeft gemaakt waar u van zegt whaaw , u kan ze nog niet tellen op 5 vingers. rundskop was een meester werk , red sparrow was niet slecht maar ook niet whaaw , en deans of wat dan ook , veel in mee gespeeld hier en daar , maar om te zeggen 5 meester werken belange niet
 • Charity Swinnen

  1 jaar geleden
  Toch straf dat de ene het heeft en de andere niet. Geweldig dat Mathias zo goed in de markt ligt, maar eerlijk gezegd is hij niet beter dan de gemiddelde Amerikaanse acteur. Wat maakt hem zo bijzonder? Ik zou het niet weten, maar goed voor hem.
 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Hij heeft het in zich, dat hebben zijn rollen in eerdere films al duidelijk bewezen.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Duitse oorlogsfilm scoort recordaantal BAFTA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot
  Film

  Duitse oorlogs­film scoort recordaan­tal BAF­TA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot

  De Duitse oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’, ook bekend als ‘Im Westen nichts Neues’, is de grootste kanshebber tijdens de komende uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. De Netflix-film behaalde liefst veertien nominaties, wat een record is voor een niet-Engelstalige film. Alleen ‘Crouching Tiger Hidden Dragon’ uit 2001 behaalde hetzelfde aantal.
 3. "Toen Lukas me aansprak op de trein, was ik bang": Eden Dambrine is jongste mannelijke Ensorwinnaar ooit
  PREMIUM
  FILM

  "Toen Lukas me aansprak op de trein, was ik bang": Eden Dambrine is jongste mannelijke Ensorwin­naar ooit

  Vandaag een Ensor voor ‘beste hoofdrol’ in ‘Close’, en gesponsord door modehuis Prada. Morgen misschien een Oscar. Pas 16 jaar, maar de wereld lonkt voor Eden Dambrine. “Ik krijg momenteel veel berichtjes van regisseurs die met me willen werken”, zegt het talent dat door Lukas Dhont op de trein werd opgemerkt. “Over twee weken zitten we samen in Los Angeles. Da’s pas crazy.”