Eline De Munck en Michaël R Roskam.
Volledig scherm
Eline De Munck en Michaël R Roskam. © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Rodeloperdebuut voor Eline De Munck en Michaël R. Roskam tijdens Rookie

Vanavond vond in Kinepolis Oostende de wereldpremière plaats van ‘Rookie’, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Veerle Baetens, Matteo Simoni en het 17-jarige opkomende talent Valentijn Braeckman. Naast de acteurs zelf verschenen ook heel wat andere bekende koppen op de rode loper die benieuwd waren naar dit aangrijpende drama. Voor Eline De Munck en Michaël R. Roskam werd het een dubbele première: zij maakten ook als koppel hun debuut op de rode loper.

 1. Jonge vader Matteo Simoni (eindelijk) weer op het witte doek: “Coronacrisis kwam op het juiste moment voor m’n gezin”
  PREMIUM
  Film

  Jonge vader Matteo Simoni (eindelijk) weer op het witte doek: “Coronacri­sis kwam op het juiste moment voor m’n gezin”

  Matteo Simoni (34) houdt ervan om even uit beeld te verdwijnen maar is opgelucht dat hij eindelijk weer op het witte doek te zien is. Vanavond gaat ‘Rookie’ in première, waarin de acteur een getormenteerde motorrijder vertolkt. “Buiten de opnames heb ik volle gas gegeven op het circuit maar nu ik vader ben geworden, neem ik toch steeds minder risico’s.”
 2. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”
  Play
  Showbits

  Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”

  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.