Volledig scherm

In beeld: iederéén patser op première van ‘Patser’

Eerder vanavond ging ‘Patser’ in première in Kinepolis Antwerpen. Een evenement dat Bekend Vlaanderen niet wilde missen. Michel Van den Brande nam 'zijn' Sofie mee, maar ook Katja Retsin, Kris Peeters en Tom De Cock waren van de partij. 

15 reacties

 • Maikel Swinnen

  5 jaar geleden
  Zolang ze zich ma geamuseerd hebben !! Trouwens echt benieuwd naar de film
 • Nele De spiegeleer

  5 jaar geleden
  En nu de echte recensies?
 • Marc Geerts

  5 jaar geleden
  En was er ook normaal volk aanwezig ?
 • François Nuyts

  5 jaar geleden
  Kris Peeters mocht natuurlijk niet ontbreken in "zijn" Antwerpen , voor een paar stemmen danst de beer natuurlijk .
 • daisy aerts

  5 jaar geleden
  Was een “Top” film ! Heftige momenten , lach momenten .... alles zat erin . Goed in elkaar gestoken . Mijn dochter had 1 dag mee gedraaid en is 5 seconden in beeld geweest hahaha .
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. INTERVIEW. Liam Neeson maakt de honderd filmrollen vol: “Gelukkig werd ik pas op mijn 41 jaar een filmster”
  PREMIUM
  FILM

  INTERVIEW. Liam Neeson maakt de honderd filmrollen vol: “Gelukkig werd ik pas op mijn 41 jaar een film­ster”

  ‘Marlowe’, de nieuwe film met Liam Neeson (70) is meteen de honderdste filmrol voor de Noord-Ierse acteur. Een mijlpaal in zijn toch al indrukwekkende carrière. In een openhartig interview met AD vertelt hij over de gloednieuwe prent, het leven als acteur en de naderende ouderdom als actieheld. “Mijn vechtscènes moeten niet geschreven zijn voor dertig- of veertigjarigen. Daar pas ik voor. Als de producenten dat toch willen, dan vragen ze Jackie Chan maar”.