Lindsay Lohan en Amanda Seyfried in 'Mean Girls', en nu.
Volledig scherm
Lindsay Lohan en Amanda Seyfried in 'Mean Girls', en nu. © Paramount/REUTERS/Getty

“Ik zou er een moord voor doen om met ‘Mean Girls’ op Broadway te staan”: Lindsay Lohan en Amanda Seyfried twintig jaar later

FILMHoewel de film ‘Mean Girls’ twintig jaar geleden uitkwam, worden Lindsay Lohan (36) en Amanda Seyfried (36) nog regelmatig aangesproken over hun rollen als Cady en Karen. De twee hielden tijdens een interview met ‘Interview Magazine’ een mini-reünie en onthulden zelfs “dat ze een moord zouden doen voor een Broadwaymusical.”

0 reacties

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Duitse oorlogsfilm scoort recordaantal BAFTA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot
  Film

  Duitse oorlogs­film scoort recordaan­tal BAF­TA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot

  De Duitse oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’, ook bekend als ‘Im Westen nichts Neues’, is de grootste kanshebber tijdens de komende uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. De Netflix-film behaalde liefst veertien nominaties, wat een record is voor een niet-Engelstalige film. Alleen ‘Crouching Tiger Hidden Dragon’ uit 2001 behaalde hetzelfde aantal.