Hoor wie klopt daar? Bekijk hier de allereerste beelden van de nieuwste Sinterklaas-film

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Ex-Sinterklaas Jan Decleir wordt Kerstman op Netflix: “Ik weet niet of ik het hele streaming-gebeuren zo geweldig vind”
  PREMIUM
  Film

  Ex-Sinter­klaas Jan Decleir wordt Kerstman op Netflix: “Ik weet niet of ik het hele strea­ming-gebeuren zo geweldig vind”

  Op pensioen zoals Martine Tanghe? Jan Decleir mag er niet aan denken. Op zijn 74ste blijft hij gewoon doorgaan. En als hij niet langer de Sint mag spelen, dan wordt hij wel de Kerstman in de Netflix-film ‘De Familie Claus’. Hij geeft toe dat zijn afscheid van de goedheilig man op een ‘rommelige’ manier is verlopen. “Maar ik heb ook absoluut geen probleem met afscheid nemen. Als theateracteur doe je dat eigenlijk avond na avond.”