Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp
Volledig scherm
Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp © EPA

Het is officieel: Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp in ‘Fantastic Beasts’-franchise

FilmEr werd al lang over gespeculeerd, maar filmstudio Warner Bros heeft het nieuws nu ook bevestigd: Mads Mikkelsen (54) zal de plaats van Johnny Depp (57) innemen in de nieuwe ‘Fantastic Beasts’-film. 

3 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  2 maanden geleden
  Ik zag onlangs de film "Polar" met Mikkelsen waarin hij een, bijna met pensioen gaande, huurmoordenaar vertolkt. Plotwijzigingen te over, een sterke verhaallijn en staalhard acteerwerk. Een karakter-acteur die actiefilms aankan. Dit wordt smullen. Bij Depp weet je waar je terecht komt en is steeds leuk om zien. Mikkelsen laat echter het verlangen in je groeien om meteen na de film terug aan te gaan schuiven voor een nieuw ticket voor diezelfde film. Afspraak in de cinema, dus.
 • HENDRIK WECKSELER

  2 maanden geleden
  Respectloos naar de acteur Depp toe vind ik er is meer bewezen over de vrouw die hem mishandeld dan andersom en ik keur geen van beiden goed maar hij word als een lepra patiënt behandeld terwijl zij als royalty behandeld word terwijl ze even schuldig is ik vind dat dit trouwens in de privé sfeer thuishoort en niet op carrière vlak want Depp is en blijft een top acteur die in geen enkele rol te vervangen valt hoe goed de vervanger ook is Depp zijn acteerstijl is uniek
 • kris deka

  2 maanden geleden
  Zeer goede acteur, veel van zijn Deense films zijn toppers.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie