Volledig scherm
© REUTERS

Heftige getuigenis van actrice Adèle Haenel doet Franse filmwereld daveren

FilmDe Franse filmwereld is geschokt. Het parket van Parijs heeft een onderzoek geopend na de onthullende getuigenis van actrice Adèle Haenel (30). Tegen nieuwssite Mediapart zegt de bekroonde Française - die al verschillende awards op haar naam heeft staan - dat ze als 12-jarig meisje seksueel is misbruikt door Christophe Ruggia (54), destijds de regisseur van haar eerste film.

6 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  ibrahim El oueryaghely, met alle respect maar dat is de theorie maar de praktijk is wel iets anders en niet zo gemakkelijk.
 • ibrahim El oueryaghely

  1 jaar geleden
  Eerst en vooral aan Christian Dubois Men zegt vaak tijd heelt alle wonden. Maar we weten allebei dat het niet altijd zo is. Soms zijn de wonden zo diep dat je zonder hulp niet kan genezen. Naar drank of drugs grijpen maakt het alleen maar erger zonder dat je het beseft. De enige raad dat ik u kan geven is: kijk rondom u (ipv in een glas ;) maak van elke dag iets speciaals doe wat je zelf graag wilt doen. Vergeet niet te leven ook al lijkt het moeilijk maar het is niet onmogelijk.
 • Nikolaas Bouman

  1 jaar geleden
  Ik geloof haar meteen, viespeuken in de filmwereld. Het moet nu afgelopen zijn.
 • pieter arons

  1 jaar geleden
  Waarom zeg je het nu pas? Opnieuw zo een broodje aap verhaal.
 • Maxim Deruyck

  1 jaar geleden
  Het is raar, vroeger bestond er blijkbaar iets niet gelijk naar de politie stappen. Dat is pas 2 jaar geleden ontstaan, nadat iedereen succes heeft bereikt dan ook nog.. met alle respect, ik ben klachten die bijna ouder zijn dan mij doodsbeu.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'