Rupert Grint (rechts), Daniel Radcliffe en Emma Watson.
Volledig scherm
PREMIUM
Rupert Grint (rechts), Daniel Radcliffe en Emma Watson. © REUTERS

Harry Potter was een zegen en een vloek voor acteurs die de magie tot leven brachten: “Ik voelde geen connectie meer met de persoon in de spiegel”

FilmPiepjong waren ze, de drie acteurs die in de eerste Harry Potter-film hun opwachting maakten als Harry Potter, Hermione Granger en Ron Weasley. Twintig jaar later kijken Daniel Radcliffe (32), Emma Watson (31) en Rupert Grint (33) terug op dat magische (en soms ook tragische) avontuur. “De snelste manier om te vergeten dat ik de hele tijd bekeken werd, was heel erg dronken worden. En als ik dan heel erg dronken was en merkte dat mensen me nog meer bekeken, ging ik nog meer drinken.” 

1 reactie

 • Jean Schepens

  11 maanden geleden
  hun bankrekening zal alleszins wel een 'zegen' zijn ... NONKELJEAN
 1. STREAMINGTIP. ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’: onthutsend portret van de vrouw die Jeffrey Epstein aan z’n slachtoffers hielp
  FILM

  STREAMING­TIP. ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’: onthutsend portret van de vrouw die Jeffrey Epstein aan z’n slachtof­fers hielp

  December 2021. Ghislaine Maxwell, de handlangster van Jeffrey Epstein, wordt in Amerika veroordeeld voor haar aandeel in de sekshandel rond de overleden miljardair. Het levert haar twintig jaar cel op, maar Maxwell houdt ook vandaag haar onschuld staande - en blijft beweren dat ze van niets wist. Netflixdocu ‘Ghislaine Maxwell: Filthy Rich’ doorprikt dat beeld echter.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.