Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Guga Baúl spreekt 42 stemmen in voor tekenfilm

FilmGuga Baúl (34) heeft ongetwijfeld een record beet in filmland. Voor de animatiefilm 'De wraak van de ninja', die met uitstel door de coronacrisis vanaf vandaag in de cinema te zien is, sprak de acteur liefst 42 stemmen in. 

2 reacties

 • Martine Van Cutsem

  11 maanden geleden
  Het is ne krak,echtwaar.
 • Freddy De Vos

  2 jaar geleden
  Die man moet zijn eigen programma krijgen, zoals Chris&Co. Succes gegarandeerd!
 1. Op wandel met Tine Embrechts: “Ik ben niet gemaakt om fulltime mama te zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Op wandel met Tine Embrechts: “Ik ben niet gemaakt om fulltime mama te zijn”

  Als er ooit een coronabubbel-competitie komt, schrijft Tine Embrechts (44) zich vast en zeker in. In de hare zitten namelijk: haar technisch werkloze man Guga Baul, haar broer Pieter, die ook niets om handen heeft, én haar vier zonen, "rotzakskes" variërend in leeftijd van 2,5 tot 16 jaar. Een bubbel die constant broebelt: zelden saai, nooit rustig. "Als ik een zenuwinzinking nabij ben omdat de twee kleinsten me helemaal hebben uitgeput, zeggen mijn pubers: 'Niet zagen, mama, ge hebt ze zelf gemaakt.'"
 2. Productiemaatschappij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoordelijk zijn voor de onveilige situatie op de set
  Film

  Productie­maat­schap­pij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoor­de­lijk zijn voor de onveilige situatie op de set

  Het productiebedrijf achter de film ‘Rust’ verzet zich tegen de bevindingen van het New Mexico Occupational Health and Safety Bureau. In april kreeg de productiemaatschappij een boete van zo’n 136.793 dollar voorgeschoteld wegens “opzettelijke en ernstige” schending van de veiligheidsprocedures op de werkvloer. Ondertussen heeft Rust Movie Productions LLC laten weten dat ze het niet eens zijn met de bevindingen van de organisatie.