Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Guga Baúl spreekt 42 stemmen in voor tekenfilm

FilmGuga Baúl (34) heeft ongetwijfeld een record beet in filmland. Voor de animatiefilm 'De wraak van de ninja', die met uitstel door de coronacrisis vanaf vandaag in de cinema te zien is, sprak de acteur liefst 42 stemmen in. 

 1. Op wandel met Tine Embrechts: “Ik ben niet gemaakt om fulltime mama te zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Op wandel met Tine Embrechts: “Ik ben niet gemaakt om fulltime mama te zijn”

  Als er ooit een coronabubbel-competitie komt, schrijft Tine Embrechts (44) zich vast en zeker in. In de hare zitten namelijk: haar technisch werkloze man Guga Baul, haar broer Pieter, die ook niets om handen heeft, én haar vier zonen, "rotzakskes" variërend in leeftijd van 2,5 tot 16 jaar. Een bubbel die constant broebelt: zelden saai, nooit rustig. "Als ik een zenuwinzinking nabij ben omdat de twee kleinsten me helemaal hebben uitgeput, zeggen mijn pubers: 'Niet zagen, mama, ge hebt ze zelf gemaakt.'"
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team