Beeld uit 'West Side Story'.
Volledig scherm
Beeld uit 'West Side Story'. © AP

Golfstaten boycotten Spielberg-versie van ‘West Side Story’, wellicht door transgender personage

FilmDe nieuwe film die regisseur Steven Spielberg (74) heeft gemaakt van de hitmusical ‘West Side Story’ zal niet in de Golfstaten te zien zijn. The Hollywood Reporter meldt dat de prent wordt geboycot door Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Oman en Koeweit.

2 reacties

  • Ronny Martin

    2 maanden geleden
    Dit gaat over een nieuwe versie (Spielberg 2021), niet de 'originele' (paar keer verfilmd, waarschijnlijk bedoel je de versie uit 1961). Als je die wil zien zal je waarschijnlijk Disney+ abo moeten nemen. De originele is wel een aantal keer op tv geweest maar nadeel bij klassieke tv is daar natuurlijk dat je net op dat moment moet kijken. Voordeel is wel dat je dit soort films vrij goedkoop in dvd uitverkopen kunt vinden (en beste tip is gewone tv opzeggen als je de heruitzendingen wil stoppen)
  • Eddy De Block

    2 maanden geleden
    Dat is een hele goede film, mijn vrouw heeft hem vroeger verschillende keren gezien in de cinema, alleen al voor de muziek. Maar waarom hebben we die nog nooit op tv gezien, altijd voor van alles herhalingen ook de muziekfilms , behalve deze originele dan . Voor wanneer???