Mark Salling
Volledig scherm
Mark Salling © EPA

'Glee'-ster Mark Salling (35) overleden, vermoedelijk na zelfmoord

ShowbizzMark Salling, bekend van 'Glee', heeft vermoedelijk zelfmoord gepleegd. De acteur bekende eerder schuldig te zijn aan het bezit van pornografisch materiaal met minderjarigen.

0 reacties

 1. Maakt ‘Close’ kans om te winnen? En wie zijn de andere topfavorieten? Alles wat je moet weten over de Oscars van vannacht
  Oscars
  2

  Maakt ‘Close’ kans om te winnen? En wie zijn de andere topfavorie­ten? Alles wat je moet weten over de Oscars van vannacht

  Zondagnacht (Belgische tijd) worden in Hollywood voor de 95e keer de Academy Awards of Oscars uitgereikt. De awardshow heeft dit jaar een Belgisch randje: ‘Close’ van Lukas Dhont is genomineerd voor de Oscar voor beste internationale film. In die categorie neemt de Gentse filmmaker het op tegen ‘All Quiet on the Western Front’ (‘Im Westen nichts Neues’), het Duitse oorlogsdrama dat kans maakt op negen Oscars. Enkel de sciencefictionfilm ‘Everything Everywhere All at Once’ doet het met elf nominaties in tien categorieën beter.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Haar Oscar-nominatie had alle schijn van bedrog: wie is Andrea Riseborough, de meest besproken actrice van het moment?
  PREMIUM
  Film

  Haar Os­car-nominatie had alle schijn van bedrog: wie is Andrea Rise­borough, de meest besproken actrice van het moment?

  De meest opvallende Oscarkandidate dit jaar? Niet sterren als Cate Blanchett of Michelle Yeoh, maar wel Andrea Riseborough (41). ‘Andrea wie?’ horen we u zeggen. De actrice - voor velen een nobele onbekende - werd uit het niets genomineerd voor ‘Beste actrice’. Zo onverwacht dat de organisatie van de Academy Awards zelfs een officieel onderzoek begon naar haar campagne. Wat was er precies aan de hand? En wie is Riseborough eigenlijk? “Eén verschrikkelijke blockbuster per jaar maken voor het geld? Nee, dan wil ik mezelf toch maar van kant maken.”