Hans Herbots
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Herbots © Kristof Ghyselinck

Gezin Hans Herbots verhuist opnieuw naar Thailand: “Grote reeks voor Paramount+ draaien, met bekende Britse actrice ”

FILMKerstmis vieren ze nog in Antwerpen, het nieuwe jaar zetten ze in op Thaise bodem. Hans Herbots (51) gaat er een prestigieuze Amerikaans-Britse thrillerreeks voor Paramount+ draaien. Budget: 3,5 miljoen euro pér aflevering. Zijn partner Lien Van de Kelder (39) en hun vier kinderen verhuizen voor een half jaar mee, en dat brengt ook wat praktische problemen met zich mee. “Omdat we ter plekke gaan moeten reizen, kunnen de jongste kinderen er niet naar één school.”

9 reacties

 • Jean Schepens

  5 maanden geleden
  een 'prestigieuze' Amerikaans Britse thrillerreeks mét een 'bekende' Engelse actrice en ge- draait door een Vlaming ? Als daar maar geen vodden van komen ... NONKELJEAN
 • Eddy DeGoei

  5 maanden geleden
  Die kinderen overleven dat wel. Ik zou ook liever in de regio Krabi of in de buurt werken dan in België tijdens, volgens sommigen, de mooiste tijd van het jaar waarin het 8 uur klaar is en 4 graden censius. Krabi: 29 graden. Ik wens veel succes aan deze getalenteerde mensen.
 • Patrick Vandeputte

  5 maanden geleden
  Wow, precies allemaal pedagogen hier. Veeg eerst eens voor eigen deur.
 • Annie Beydts

  5 maanden geleden
  als de kassa maar rinkelt , net zoals bij collega Verheyen...
 • louis van hoeylandt

  5 maanden geleden
  daar zijn er die nog nooit van thuis onderwijs gehoord hebben ..of international school, het tegendeel is waar je geeft je kinderen iets wat ze nooit zullen vergeten ,en een pak meer van iets wat je zeker niet in belgie op de schoolbanken zal leren
 1. Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch geven voorsmaakje van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm
  Play
  Film

  Felix Van Groeningen en Charlotte Vander­meersch geven voorsmaak­je van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm

  De film ‘Le Otto Montagne’ van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch is genomineerd voor de officiële competitie van het filmfestival van Cannes. Ze werden gekozen op basis van een voorlopige montage, want de film is nog niet volledig afgewerkt. Voor de opnames verhuisden ze een half jaar naar Italië. Eerder was ook al bekend dat de nieuwe film van Lukas Dhondt en die van de broers Dardennes ook meedingen naar een Gouden Palm.