Ben Affleck en George Clooney

PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT
Volledig scherm
Ben Affleck en George Clooney PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT © Photo News

George Clooney maakte zich zorgen over barscène met Ben Affleck: “Kan gevoelig liggen voor hem”

CelebritiesGeorge Clooney (60) is binnenkort naast Ben Affleck (49) te zien in hun nieuwe film ‘The Tender Bar’. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de film zich grotendeels af in een bar. Maar Clooney maakte zich zorgen om met Affleck in zo’n setting te filmen, omdat hij in het verleden worstelde met een drankverslaving. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. 'House of Cards'- acteur Kevin Spacey terug op de filmset, ondanks miljoenenclaim van Netflix
  Celebrities

  'House of Cards'- acteur Kevin Spacey terug op de filmset, ondanks miljoenen­claim van Netflix

  Sinds Kevin Spacey (62) in 2017 werd beschuldigd van seksueel wangedrag, zat zijn carrière serieus in het slop. Maar nu staat Spacey opnieuw op de filmset, deze keer in Kroatië. Een broodnodige opsteker, want een maand geleden werd bekend gemaakt dat de controversiële acteur een schadevergoeding van 31 miljoen dollar moet betalen aan producten van de Netflix-serie ‘House of Cards’.