Ben Affleck en George Clooney

PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT
Volledig scherm
Ben Affleck en George Clooney PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT © Photo News

George Clooney maakte zich zorgen over barscène met Ben Affleck: “Kan gevoelig liggen voor hem”

CelebritiesGeorge Clooney (60) is binnenkort naast Ben Affleck (49) te zien in hun nieuwe film ‘The Tender Bar’. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt de film zich grotendeels af in een bar. Maar Clooney maakte zich zorgen om met Affleck in zo’n setting te filmen, omdat hij in het verleden worstelde met een drankverslaving. 

 1. Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”
  PREMIUM
  FILM

  Natali Broods is ‘Master’ van Filmfesti­val Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

  Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”
 1. Duitse oorlogsfilm scoort recordaantal BAFTA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot
  Film

  Duitse oorlogs­film scoort recordaan­tal BAF­TA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot

  De Duitse oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’, ook bekend als ‘Im Westen nichts Neues’, is de grootste kanshebber tijdens de komende uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. De Netflix-film behaalde liefst veertien nominaties, wat een record is voor een niet-Engelstalige film. Alleen ‘Crouching Tiger Hidden Dragon’ uit 2001 behaalde hetzelfde aantal.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!