Gal Gadot
Volledig scherm
Gal Gadot © REUTERS

Gal Gadot gecast als Boze Koningin in live-action ‘Sneeuwwitje’

FILM“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land?” Het is een stukje tekst dat  Gal Gadot (36) binnenkort vanbuiten kan leren. Meerdere buitenlandse media melden dat de ‘Wonder Woman’-actrice meespeelt in de nieuwe live-actionfilm ‘Sneeuwwitje’ van Disney.

 1. Grapjes maken dat je niet gaat trainen voor ‘Batman’? Geen goed idee, weet nu ook Robert Pattinson
  Film

  Grapjes maken dat je niet gaat trainen voor ‘Batman’? Geen goed idee, weet nu ook Robert Pattinson

  In maart komt ‘The Batman’ uit, zoals de naam al doet vermoeden, een nieuwe ‘Batman’ film met Robert Pattinson (35) in de hoofdrol. De verwachtingen zijn hoog en de druk op Pattinson is groot. Dat bleek toen er in mei 2020 een relletje uitbrak nadat de acteur in een interview met GQ zei dat hij niet ging trainen voor zijn rol als Batman. Een mopje, maar daar konden fans absoluut niet mee lachen.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.