Zien we binnenkort opnieuw lege zitjes in de bioscopen?
Volledig scherm
Zien we binnenkort opnieuw lege zitjes in de bioscopen? © ANP

Filmverdelers & bioscopen protesteren fel tegen mogelijke nieuwe sluiting: “Onze zalen zijn veiliger dan woningen”

FilmFilmdistributeurs en bioscoopexploitanten hebben via de Federatie van Cinema’s van België krachtig gereageerd op een mogelijke sluiting van culturele locaties. “Zo ontneem je mensen de kans om te ontsnappen aan een klimaat dat angst inboezemt”, klinkt het.

1 reactie

 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Denken die uitbaters nu echt dat iedereen in Belgie achterlijk is ? Er zijn zelfs intelligente politici ... Of betreffende prof van deze wereld is weet ik niet maar : - Geen enkel huis ontvangt zoveel volk als een volle cinemazaal - Geen enkele cinema redt het met de bewoners van 1 woning Wat voor mij fundamenteel is om deze periode door te komen is : Geen populistische uitspraken door niet-experten maar verplichte doeltreffende vaccinatie van iedereen behoudens medische tegenindicatie .
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.