Scott Roth/Invision/AP
Volledig scherm
© Scott Roth/Invision/AP

‘Fast & Furious’-acteur John Cena doet opvallende bekentenis: “Ik was zo blut dat ik in mijn auto sliep”

FilmHet klinkt bijna ironisch. Een aantal jaar geleden sliep acteur John Cena (44) nog in zijn auto wegens geldgebrek, nu speelt hij mee in de meest befaamde autofilm ter wereld: ‘Fast & Furious 9’. “Ik wilde niet huilend naar huis, met mijn staart tussen mijn benen. Dus sliep ik in mijn auto en gebruikte ik de kleedkamers en douche van de fitness”, vertelt Cena. 

 1. Na hevige kritiek om afkomst: dochter Fidel Castro verdedigt castingkeuze James Franco in ‘Alina of Cuba’
  FILM

  Na hevige kritiek om afkomst: dochter Fidel Castro verdedigt castingkeu­ze James Franco in ‘Alina of Cuba’

  James Franco (44) heeft de hoofdrol gestrikt in ‘Alina of Cuba’, een film over de dochter van Fidel Castro. Dat de Amerikaanse acteur de rol vertolkt van de voormalige president zorgt voor behoorlijk wat ophef. Niet vanwege de beschuldigingen aan zijn adres van seksueel wangedrag in 2018, wel om het feit dat Franco een Latino-man speelt terwijl hij geen Latijns-Amerikaanse achtergrond heeft. Alina Fernandez, de dochter van Castro, verdedigt de film. “Het project is bijna volledig Latino, zowel voor als achter de camera.” Met Franco als uitzondering op de regel.
 2. Familie van Marilyn Monroe verdedigt ‘Blonde’-actrice: “Ze legt Marilyns glamour, menselijkheid en kwetsbaarheid vast”
  FILM
  2

  Familie van Marilyn Monroe verdedigt ‘Blon­de’-actrice: “Ze legt Marilyns glamour, menselijk­heid en kwetsbaar­heid vast”

  De Cubaanse actrice Ana de Armas (34) krijgt de eer om Hollywoodicoon Marilyn Monroe te vertolken in de biopic ‘Blonde’. Netflix loste nog maar net de trailer, maar de reacties zijn nu al verdeeld. De looks van de actrice kloppen helemaal, maar haar Cubaanse accent past niet bij de rol volgens velen. Marilyns familie zelf sprong daarom in de bres voor de actrice.