Elton John en acteur Taron Egerton.
Volledig scherm
Elton John en acteur Taron Egerton. © Photo News

Elton John vocht om seks en drugs in ‘Rocketman’ te houden: “Mijn leven was nu eenmaal niet geschikt voor een jong publiek”

FilmElton John (72) deed zijn uiterste best om seks en drugs in de biografische film ‘Rocketman’ te laten verwerken. “Mijn leven was nu eenmaal niet ‘PG-13': geschikt voor een jong publiek. Ik wilde dat ze het weergaven zoals het was.”

  1. Jan Verheyen stelt release van ‘Red Sandra’ uit naar volgend jaar: “Ik ben er niet trots op, maar anders gaat er niemand kijken”
    PREMIUM
    Film

    Jan Verheyen stelt release van ‘Red Sandra’ uit naar volgend jaar: “Ik ben er niet trots op, maar anders gaat er niemand kijken”

    'Red Sandra', de film waar het regisseurskoppel Jan Verheyen (57) en Lien Willaert (44) vijf jaar aan heeft gewerkt, komt eind deze maand niet uit. In navolging van internationale kleppers zoals de nieuwe James Bond, wordt de prent door corona uitgesteld naar begin volgend jaar. Dan zal hij het Filmfestival van Oostende openen. "Ik geef dat eerlijk toe: we hebben gekeken wat ‘Tenet’ zou doen, en dat was niet wat we gehoopt hadden."