Ellie Bamber en Kate Moss
Volledig scherm
Ellie Bamber en Kate Moss © Instagram

Ellie Bamber speelt hoofdrol in biopic over supermodel Kate Moss

FilmDe nieuwe Kate Moss is gevonden. Ellie Bamber (26), de rijzende Britse ster die onlangs te zien was in ‘Willow’ en ‘The Serpent’, zal het model portretteren in de komende biopic ‘Moss & Freud’. De actrice werd gecast door niemand minder dan Kate Moss (49) zelf.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. "Ik heb hem na 15 minuten afgezet": Belgische regisseurs geen fan van 'Everything Everywhere All at Once’, waarom won film dan zoveel Oscars?
  PREMIUM
  Film

  "Ik heb hem na 15 minuten afgezet": Belgische regisseurs geen fan van 'Everything Everywhere All at Once’, waarom won film dan zoveel Oscars?

  Een scène waarin de acteurs elkaar met dildo’s en buttplugs te lijf gaan. Neen, ‘Everything Everywhere All at Once’ is geen doorsnee film. En al helemaal geen typische Oscarfilm. “Tien jaar geleden had dit zelfs de shortlist niet gehaald”, klinkt het. Waarom ging de prent dan toch met zeven beeldjes - waaronder de hoofprijs - lopen? Regisseurs Jan Verheyen, Dominique Deruddere en Robin Pront zijn niet wild van de film, maar zien wel een duidelijke verklaring voor de Oscar-triomf.
 2. Raoul Servais (94) overleden, internationaal geprezen pionier van de animatiefilm die onder meer Gouden Palm won

  Raoul Servais (94) overleden, internatio­naal geprezen pionier van de animatie­film die onder meer Gouden Palm won

  De Belgische filmmaker en animator Raoul Servais is vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden in zijn woning in Leffinge. Dat meldt zijn familie. In oktober 2022 was Servais nog aanwezig op Film Fest Gent om de wereldpremière van zijn zestiende kortfilm 'Der Lange Kerl', die hij maakte met Rudy Pinceel, bij te wonen. Daar kreeg hij de Joseph Plateau Honorary Award voor zijn gehele oeuvre.
 3. Acteur Jake Gyllenhaal getransformeerd tot MMA-vechter voor remake ‘Road House’
  Film

  Acteur Jake Gyllenhaal getransfor­meerd tot MMA-vech­ter voor remake ‘Road House’

  Jake Gyllenhaal (42) neemt zijn nieuwste rol - die in de remake van de film ‘Road House’ - zeer serieus. De Amerikaanse acteur heeft zich lichamelijk volledig getransformeerd tot een MMA-vechter. Op een UFC-event worden enkele scènes uit de film ingeblikt, waaronder de wedstrijd en de weigh-in. Wanneer Gyllenhaal het podium opwandelt, toont hij zijn lichaam aan het publiek. Tussen de echte wedstrijden door kruipt Jake zelf de ring in om een geënsceneerd gevecht te spelen.