Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

Egyptische kostuums van K3 krijgen kritiek op Twitter: “Kan dit nog wel in tijden van Black Lives Matter?”

FilmDe meisjes van K3 komen binnenkort met een nieuwe film: ‘Dans van de Farao’. Studio 100 gaf vandaag de eerste poster van de prent vrij, waarop Hanne, Marthe en Klaasje te zien zijn in hun Egyptische kostuums. Maar de opgemaakte ogen en gevlochten haren doen bij sommige Twitteraars de wenkbrauwen fronsen. “Ten midden van de ‘Black Lives Matter’-protesten komt K3 met dít?”

47 reacties

 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Leven en laten leven al de rest is gezever!
 • Yves Danneels

  2 jaar geleden
  Te gek voor woorden. Sommige mensen bekijken nu alles met een vergrootglas en willen gewoon de geschiedenis herschrijven en alle sporen van het verleden uitwissen. Met andere woorden : negationisme. Het verleden is wat het is. De bedoeling is dat je van het verleden iets leert, maar al deze muggenzifterij zal alleen maar een tegenovergesteld effect hebben.
 • rik verhoegstraete

  2 jaar geleden
  Jongens toch, we slaan hier weer door naar het andere uiterste. Fundamentele zaken, ja, maar dat zal niet gebeuren. Afleiden ja
 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  Wat gaan ze nog allemaal uitzoeken om te verbieden ? Het verleden dat is voorbij. Alleen de toekomst telt en probeer die rooskleurig tegemoet te zien en niet zo chagrijnig op alles te reageren.
 • Eric Van Ginhoven

  2 jaar geleden
  Mogen de kinderen geen fantasie meer hebben. Als dat ook niet meer mag, moeten wij ook geen sprookjes meer vertellen.
 1. Zo zag je K3 nog nooit: Hanne, Marthe en Klaasje trekken naar Egypte in nieuwe film
  Film

  Zo zag je K3 nog nooit: Hanne, Marthe en Klaasje trekken naar Egypte in nieuwe film

  Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: ‘K3 - Dans van de Farao’. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. ‘Dans van de Farao’ verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, ‘K3 Love Cruise’, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.