Ook deze iconische acteurs werden al vervangen.
Volledig scherm
Ook deze iconische acteurs werden al vervangen. © HLN

Een nieuwe Indiana Jones, kan dat? Ook in deze iconische rollen werden de acteurs al vervangen

FilmSommige acteurs zijn zo onlosmakelijk verbonden aan een bepaald filmpersonage dat het moeilijk voor te stellen is om iemand anders die rol te zien spelen. Harrison Ford (76) denkt daar precies zo over als het gaat om ‘zijn’ personage, Indiana Jones. Maar het zou zeker niet de eerste keer zijn dat een iconische rol (succesvol) vervangen wordt door een andere acteur. 

3 reacties

 • Erwin Brees

  2 jaar geleden
  jullie zijn een paar Doctors Who vergeten , John Hurt (de doctor tussen Mc Can en Ecleston in de film the day of the Doctor)en David Bradley (die tevens de eerste doctor speelt die zichzelf,Peter Capaldi tegenkomt inde kerstspecial van 2017) en naast de franchise peter cushing die 2 films voor zijn rekening neemt zie imdb
 • Marco Debart

  2 jaar geleden
  Waarom moet het ook noodzakelijk Indiana Jones zijn ? Maar gewoon een film over een andere avonturier. Dan is al die heisa niet nodig.
 • Mario Adams

  2 jaar geleden
  I got a bad feeling about this…. Harrison Ford heeft gelijk. Hij IS Indiana Jones. Zijn stijl van acteren kan niemand evenaren. Net zoals niemand hem kan vervangen als Han Solo.. Solo: A Star Wars Story had veel beter geweest met Ford. Ze hadden hem digitaal kunnen jonger maken.
 1. Zo coronaveilig is het op de set van de nieuwe ‘Nachtwacht’-film. “Zelfs na een besmetting konden we blijven filmen”
  PREMIUM
  Film
  1

  Zo coronavei­lig is het op de set van de nieuwe ‘Nachtwacht’-film. “Zelfs na een besmetting konden we blijven filmen”

  De bioscopen zijn nog altijd dicht, maar de Vlaamse filmindustrie draait weer op volle toeren. Momenteel zijn de opnames van de derde ‘Nachtwacht’-film bezig, waar onder meer Giovanni Kemper (29), Guga Baùl (35) en Nora Gharib (27) in acteren. Wij gingen een kijkje nemen op de set en konden zelf ervaren dat alles onder zeer strikte voorwaarden moet gebeuren. Acteurs repeteren met mondmaskers, iedereen heeft zijn eigen make-up en er is een coronamanager aanwezig. En dat levert op, want zelfs met een besmetting op de set, konden de opnames gewoon doorgaan.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge