“Een naam als de onze, daar staat vaak iets negatiefs achter”: Adil en Bilal inspireren Brusselse jongeren met workshop

 1. Ana de Armas lijkt als twee druppels water op Marilyn Monroe in trailer van Netflix-film ‘Blonde’
  Play
  Film

  Ana de Armas lijkt als twee druppels water op Marilyn Monroe in trailer van Net­flix-film ‘Blonde’

  Netflix heeft donderdagochtend de eerste beelden gelost van ‘Blonde’, een biopic over het leven van Marilyn Monroe. De Cubaanse actrice Ana de Armas (34) kruipt in de huid van de iconische Hollywood-ster en de gelijkenissen tussen de twee zijn alvast treffend. De trailer toont duidelijk de mentale moeilijkheden en stemmingswisselingen waar Monroe mee kampte. Ook staat de film stil bij verschillende hoogtepunten uit haar carrière. Zo is een stukje uit de wereldberoemde scène uit de klassieker ‘The Seven Year Itch’ te zien, waarin de rok van de blonde actrice omhoogvliegt. ‘Blonde’ verschijnt in de maand september op Netflix, een exacte datum is er voorlopig nog niet.
 2. James Cameron werkt misschien niet meer mee aan volgende ‘Avatar’-films: “Ik denk dat ik uiteindelijk het stokje doorgeef”
  Film
  1

  James Cameron werkt misschien niet meer mee aan volgende ‘Ava­tar’-films: “Ik denk dat ik uiteinde­lijk het stokje doorgeef”

  Filmmaker James Cameron (67) bedacht in 2009 het wonderbaarlijke verhaal ‘Avatar’. Door het immense succes besloot Cameron om er nog een vierdelig vervolg aan te breien. Het eerste deel daarvan verschijnt tegen het einde van dit jaar in de cinemazalen. En hoewel de delen daarna nog niet in productie zijn, staat Cameron misschien niet aan het roer.