Ed Sheeran heeft een rolletje te pakken in ‘Star Wars’.
Volledig scherm
Ed Sheeran heeft een rolletje te pakken in ‘Star Wars’. © EPA

Ed Sheeran heeft een rol in ‘Star Wars’ te pakken

FilmEd Sheeran (27) heeft een rol gekregen in de nieuwste ‘Star Wars’-film. Dat meldt The Sun. De kijker zal daar echter niet veel van merken, want de zanger zal zich in een Stormtrooperpak hijsen.

0 reacties

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.
 2. Eerste blik op ‘Back to Black’: zo ziet Marisa Abela eruit als Amy Winehouse in de biopic
  FILM

  Eerste blik op ‘Back to Black’: zo ziet Marisa Abela eruit als Amy Winehouse in de biopic

  ‘Back to Black’, de aankomende biopic over Amy Winehouse krijgt eindelijk een eerste beeld. Marisa Abela (26) kruipt in de huid van de overleden zangeres en meet zo ook haar kenmerkende looks aan. De opnames van de film starten maandag, maar nu krijgen we al een eerste beeld op de prent over de legende. “In het prachtig ontroerende portret beloven het genie, het hart, de energie en de vrouw achter het icoon dat we allemaal kennen te schitteren zoals ze verdient.”
 3. Deepfakespecialist Chris Umé heeft eerste grote Amerikaanse deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”
  PREMIUM

  Deepfake­spe­ci­a­list Chris Umé heeft eerste grote Amerikaan­se deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”

  Limburger Chris Umé (33), bekend van de deepfakevideo’s van Tom Cruise en de wedergeboorte van Elvis Presley in ‘America’s Got Talent’, verovert nu ook Hollywood. Dit jaar nog zal zijn technologie gebruikt worden in een nieuwe film met Tom Hanks, die als 66-jarige acteur zichzelf als twintiger zal spelen. Umé ziet het groots: “Dit moet Oscar-materiaal worden.”