'Dune' krijgt een vervolg.
Volledig scherm
'Dune' krijgt een vervolg. © AP

‘Dune’-sequel krijgt officieel groen licht

FilmGoed nieuws voor fans van ‘Dune’: de sciencefiction-film krijgt officieel een vervolg. Volgens een insider bij Warner Bros heeft de studio de sequel deze week definitief goedgekeurd. 

3 reacties

 • michel lauwens

  1 jaar geleden
  dat is goed nieuws want het zou jammer zijn om weer een film die een begin van een verhaal verteld moet stoppen omdat er geen tweede deel zou komen. heb de film bekeken en kan nu al niet meer wachten op het vervolg
 • Ricky Rivalis

  1 jaar geleden
  In de film zijn er veel scenes die een heel bekropte versie zijn van wat in het boek staat. De Harkonnen familie heeft bvb veel meer personages. Ze hebben ook slechts de eerste helft van het boek verfilmd, en er zijn nog 5 andere boeken. Nu draait het boek ook meer om intriges dan om space battles.
 • boris paesen

  1 jaar geleden
  Hopelijk gebeurt in dat tweede deel wel iets. In de eerste film gebeurt twee en een half uur niets.
 1. Deepfakespecialist Chris Umé heeft eerste grote Amerikaanse deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”
  PREMIUM

  Deepfake­spe­ci­a­list Chris Umé heeft eerste grote Amerikaan­se deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”

  Limburger Chris Umé (33), bekend van de deepfakevideo’s van Tom Cruise en de wedergeboorte van Elvis Presley in ‘America’s Got Talent’, verovert nu ook Hollywood. Dit jaar nog zal zijn technologie gebruikt worden in een nieuwe film met Tom Hanks, die als 66-jarige acteur zichzelf als twintiger zal spelen. Umé ziet het groots: “Dit moet Oscar-materiaal worden.”