'Dune' krijgt een vervolg.
Volledig scherm
'Dune' krijgt een vervolg. © AP

‘Dune’-sequel krijgt officieel groen licht

FilmGoed nieuws voor fans van ‘Dune’: de sciencefiction-film krijgt officieel een vervolg. Volgens een insider bij Warner Bros heeft de studio de sequel deze week definitief goedgekeurd. 

3 reacties

 • michel lauwens

  1 maand geleden
  dat is goed nieuws want het zou jammer zijn om weer een film die een begin van een verhaal verteld moet stoppen omdat er geen tweede deel zou komen. heb de film bekeken en kan nu al niet meer wachten op het vervolg
 • Ricky Rivalis

  1 maand geleden
  In de film zijn er veel scenes die een heel bekropte versie zijn van wat in het boek staat. De Harkonnen familie heeft bvb veel meer personages. Ze hebben ook slechts de eerste helft van het boek verfilmd, en er zijn nog 5 andere boeken. Nu draait het boek ook meer om intriges dan om space battles.
 • boris paesen

  1 maand geleden
  Hopelijk gebeurt in dat tweede deel wel iets. In de eerste film gebeurt twee en een half uur niets.
 1. Welpen doodknuppelen en moordcomplotten: dit is het opvallendste uit ‘Tiger King 2'
  FILM

  Welpen doodknuppe­len en moordcom­plot­ten: dit is het opvallend­ste uit ‘Tiger King 2'

  Het tweede seizoen van de veelbesproken docuserie ‘Tiger King’ ging gisteren in première. Hoewel recensenten heel kritisch zijn voor de vijf nieuwe afleveringen - volgens velen ligt het tempo te laag en zit er te veel herhaling in - zijn er toch een paar opvallende onthullingen. Zoals de wanpraktijken in de dierentuin van Tim Stark en Jeff Lowe, of het opduiken van de kinderen van Don Lewis - Carole Baskins verdwenen echtgenoot, die ze al dan niet het hoekje omhielp.