ANP
Volledig scherm
© ANP

Duffy boos om pikante Netflix-film ‘365 Days’: “Het verheerlijkt ontvoering en verkrachting”

FilmDuffy (36) is boos op Netflix om het uitzenden van de film ‘365 Days’. In een open brief aan Netflix-topman Reed Hastings uit ze haar ongenoegen over de film. De zangeres vindt het onverantwoordelijk van de streamingdienst dat de film op hun platform te zien is. Eerder dit jaar onthulde Duffy dat ze jaren geleden werd ontvoerd en verkracht.

6 reacties

 • Jil Heirman

  3 jaar geleden
  Het is niet zozeer problematisch dat er ontvoeringen of verkrachtingen in films voorkomen, daar dit in het echt ook gebeurt, maar wel dat zo’n dingen geromantiseerd worden weergegeven. Daar mag terecht kritiek op komen. Verheerlijking van eender welk misbruik moet altijd afgekeurd worden.
 • Hans Oxida

  3 jaar geleden
  Elk mogelijk thema is traumatisch voor iemand. De groep ontvoerden-verkrachten zal wel niet zó groot zijn dat de film voor onherstelbare schade kan zorgen. Duffy kan ook gewoon niet kijken.
 • van antwerpen

  3 jaar geleden
  Heb genoten van de film. Als je op alle filmen zo moet reageren dan mag er niets meer.
 • Bart De Groote

  3 jaar geleden
  Ik vind dat ganse verhaal van Duffy maar vreemd. Ze wordt ontvoerd, verkracht,... De dader verhuist zelfs mee naar Engeland waar hij haar nog verkracht. Ze weet te ontsnappen, weet perfect wie de dader is, maar doet er niets mee en gaat dat alleen enkele jaren later in de kranten zetten. Als het waar is moet die dader toch allang zijn opgepakt?
 • Geert Van de Moortele

  3 jaar geleden
  Hopelijk herstelt Duffy volledig en kan ze nog geloven in de mensheid en de liefde.