Drama en roddels à volonté: Vlaamse tienerfilm ‘Bittersweet Sixteen’ dropt trailer

FILMWie zin heeft in een heuse portie tienerdrama, mag alvast popcorn maken. De trailer van de tienerfilm ‘Bittersweet Sixteen’ belooft veel meisjesroddels, puberhormonen en gebroken harten. De film is geregisseerd door de voltallige familie Verheyen-Willaert. Het scenario is van de hand van Anna (15) en is grotendeels geïnspireerd op haar eigen schoolervaringen. Samen met haar ouders Jan en Lien maakte ze haar filmdebuut.

1 reactie

 • guido Leurelle

  1 jaar geleden
  Zo zijn er honderden films op netflix, weinig interssant
 1. Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”
  Film

  Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”

  Deze maand is het inmiddels twaalf jaar geleden dat we nog eens konden genieten van Robert Downey Jr in de rol van Sherlock Holmes, in één van de gelijknamige films. Hoewel de derde film in de populaire reeks steevast op de releaselijsten van Warner Bros. blijft staan, en volgens de filmstudio dus nog steeds gemaakt zal worden, moeten we nog steeds op onze honger blijven zitten. Een mysterie dat alleen Sherlock zelf kan oplossen?