Oscars
Volledig scherm
Oscars © rv

Dit zijn de genomineerden voor de Oscars 2018

FilmDe genomineerden voor de 90ste Academy Awards zijn bekend gemaakt. De Oscaruitreiking wordt dit jaar op 4 maart 2018 georganiseerd in het Amerikaanse Los Angeles. Talkshowpresentator Jimmy Kimmel zal de show voor de tweede keer op rij presenteren.

2 reacties

 • Henri Troyat

  5 jaar geleden
  Streep, zet er een streep achter. Je kan het gewoon niet. Al jouw films zijn stuk voor stuk minkukels.
 • geert cortenbosch

  5 jaar geleden
  Naast The Shape of Water hopelijk toch ook wat Oscars voor Babydriver.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”
  Showbits
  6

  Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”

  Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Na een turbulente periode was ze eerder al te zien als presentatrice op VTM, maar nu ook opnieuw als actrice. Ruth scoorde de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. Een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur die een onverwachte vriendschap sluit met een transmigrant. Showbits-reporter Senne was aanwezig op de première om te vragen hoe het nu met de actrice gaat.
 1. Ward Kerremans en tegenspeelster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”
  Film

  Ward Kerremans en tegenspeel­ster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”

  Op vrijdag 17 maart verschijnt op Netflix de psychologische thriller ‘Noise’. Een film met enkele bekende gezichten als Johan Leysen, Jennifer Heylen, Lize Feryn, Ward Kerremans en Sallie Harmsen in de cast. Die twee laatsten spelen bovendien ook een koppel in de film en kennen elkaar al jaren in het echte leven. “Wij hebben samen nog gestudeerd in Maastricht.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback
  PREMIUM
  Showbizz

  “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback

  Spanje danst nog op haar hits. In Vlaanderen klonken ze steeds stiller. Anneke van Hooff (44), schoonzus van Helmut Lotti, ruilde het podium en de hitlijsten destijds voor een rol in ‘Familie’. Nu is ze terug op Vlaamse podia én in de bioscoop. Als schurk in ‘MAVKA’, de eerste animatiefilm die vanuit Oekraiense schuilkelders de Europese zalen komt binnenwaaien. Op welke plannen zit ze nog allemaal te broeden, na het overweldigende succes van weleer? “Laat ons zeggen dat het toen niet helemaal is verlopen zoals ik gehoopt had.”