Kevin Feige, de baas van Marvel Studio's, werkt aan een nieuwe Star Wars-film. Dat heeft Disney bevestigd aan onder meer The Hollywood Reporter.
Volledig scherm
Kevin Feige, de baas van Marvel Studio's, werkt aan een nieuwe Star Wars-film. Dat heeft Disney bevestigd aan onder meer The Hollywood Reporter. © EPA

Disney werkt aan een nieuwe ‘Star Wars’-film

FilmMarvel Studios-producer Kevin Feige werkt samen met Kathleen Kennedy van Lucasfilm aan een nieuwe ‘Star Wars’-film voor Disney. Dat meldt The Hollywood Reporter. De film moet ‘The Rise of Skywalker’ gaan opvolgen.

 1. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).
 2. Trumps advocaat Giuliani reageert na compromitterende beelden in aanwezigheid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”
  Film

  Trumps advocaat Giuliani reageert na compromit­te­ren­de beelden in aanwezig­heid jonge actrice: “Ik stak enkel mijn hemd in mijn broek”

  Rudy Giuliani (76), advocaat van huidig president Donald Trump (74) en voormalig burgemeester van New York, is het nieuwste slachtoffer van Borat - het alter ego van Sacha Baron Cohen (49). In de film ‘Borat Subsequent Moviefilm’, die vrijdag gelanceerd wordt op Amazon Prime, is de Amerikaan in een gênante positie te zien op bed met de zogezegde dochter van de komiek. Giuliani ontkent dat hij zich ongepast gedragen heeft.