Scarlett Johansson
Volledig scherm
Scarlett Johansson © Photo News

Disney past deals met acteurs aan na klacht van Scarlett Johansson: “We willen de kaap overbruggen”

FilmDisney-CEO Bob Chapek heeft aangegeven dat hij contracten van acteurs en actrices in de toekomst anders zal aanpakken. Zijn beslissing komt er na een klacht van Scarlett Johansson, die miljoenen misliep omdat haar film ‘Black Widow’ tegelijkertijd in de bioscopen en op Disney+ te zien was.

2 reacties

 • Kurt Bourdeaux

  1 maand geleden
  Beetje laat zeker ? Als er al eerst een proces moet van komen ...
 • Hugo Geel

  1 maand geleden
  Scarlet, waauw... Ook een heldin buiten het scherm. Knap 😊
 1. Netflix lanceert nieuwe spectaculaire beelden van finale seizoen ‘La casa de papel’
  Play
  TV

  Netflix lanceert nieuwe spectacu­lai­re beelden van finale seizoen ‘La casa de papel’

  Fans van ‘La casa de papel’, spits jullie oren én ogen! Netflix heeft een nieuwe trailer voor het langverwachte finale seizoen voorgesteld. Het vijfde seizoen van de razend populaire reeks speelt zich - net als seizoen vier - vooral af in de Spaanse nationale bank. De overvallers zitten daar nog steeds opgesloten en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Daarnaast werd De Professor gevangengenomen door Sierra. Maar hoe loopt dit af?
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.