Disney geeft titel én eerste trailer van vijfde en laatste ‘Indiana Jones’-film vrij

FilmGoed nieuws voor fans van ‘Indiana Jones’. Op donderdag onthulde Disney de eerste beelden, die je hierboven kan bekijken, van de vijfde en laatste film. Daarnaast maakten de makers ook eindelijk de titel van de prent bekend: ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’.

 1. "Toen Lukas me aansprak op de trein, was ik bang": Eden Dambrine is jongste mannelijke Ensorwinnaar ooit
  PREMIUM
  FILM

  "Toen Lukas me aansprak op de trein, was ik bang": Eden Dambrine is jongste mannelijke Ensorwin­naar ooit

  Vandaag een Ensor voor ‘beste hoofdrol’ in ‘Close’, en gesponsord door modehuis Prada. Morgen misschien een Oscar. Pas 16 jaar, maar de wereld lonkt voor Eden Dambrine. “Ik krijg momenteel veel berichtjes van regisseurs die met me willen werken”, zegt het talent dat door Lukas Dhont op de trein werd opgemerkt. “Over twee weken zitten we samen in Los Angeles. Da’s pas crazy.”
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!