Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

Disney eert jarige Chadwick Boseman met speciale intro bij ‘Black Panther’

Film‘Black Panther’ is op Disney+ voorzien van een speciaal eerbetoon voor de overleden Chadwick Boseman. De Marvel-film begint sinds zondag, op de verjaardag van de acteur, met verschillende fragmenten van Boseman.

0 reacties

 1. Al op zijn 9de eerste keer opgepakt: nieuwe klachten tegen Shia LaBeouf bevestigen rode draad van aanvallen en uitbarstingen
  PREMIUM
  Celebrities

  Al op zijn 9de eerste keer opgepakt: nieuwe klachten tegen Shia LaBeouf bevestigen rode draad van aanvallen en uitbarstin­gen

  Wat is er aan de hand met Shia LaBeouf (34)? Opnieuw heeft een beroemdheid zich uitgesproken over de misdragingen van de acteur. Het gaat dit keer om zangeres Sia (44), die op Twitter emotioneel schrijft over haar vreselijke ervaringen en LaBeouf er bestempelt als een “pathologische leugenaar.” Met haar bericht wil Sia de wereld waarschuwen voor de ‘Transformers’-acteur en zijn criminele uitspattingen, die nota bene al tijdens zijn vroege jeugd begonnen. Een portret van de acteur wiens leven gekenmerkt wordt door uitbarstingen.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen