Baby Groot in Guardians of the Galaxy
Volledig scherm
Baby Groot in Guardians of the Galaxy © rv Marvel Studios 2017

Disney bouwt levensechte Groot-robot die beweegt én danst als Disneyfiguur

Ontmoet Groot, een robot die 76 centimeter groot is, kan rondlopen, zwaaien en zelfs boksen. Geïnspireerd op de gelijknamige Disneyfiguur uit Guardians of the Galaxy-films. De nieuwste creatie van de pretparkonderzoeksgroep Disney Imagineering ziet eruit alsof hij rechtstreeks uit de Disneyfilm is gekropen.

 1. Disney+ kondigt 50 nieuwe titels aan met Tom Hanks, Jude Law én de originele Darth Vader (maar de kijker moet meer betalen)
  TV

  Disney+ kondigt 50 nieuwe titels aan met Tom Hanks, Jude Law én de originele Darth Vader (maar de kijker moet meer betalen)

  Naar aanleiding van Investor Day, op 10 december, pakte Disney uit met een indrukwekkende reeks nieuwe films en series. Het bedrijf kondigde maar liefst 50 nieuwe titels aan op één dag, wat resulteerde in hun beste beursdag ooit. Disney+ wordt zo ook in één klap een speler op de streamingmarkt om rekening mee te houden. “Vooral fans van ‘Star Wars’ en Marvel zullen erg blij zijn”, klinkt het bij de directie. “Maar ook voor de kleinsten onder ons is er heel wat nieuws: zoals ‘De Kleine Zeemeermin’, ‘Pinokkio’ en ‘Peter Pan’.”
 1. Liam Neeson naar aanleiding van schot op 'Rust'-set: "Als acteur weet je dat ook filmpistolen gevaarlijk zijn"
  Play

  Liam Neeson naar aanleiding van schot op 'Rust'-set: "Als acteur weet je dat ook filmpisto­len gevaarlijk zijn"

  “Altijd heel voorzichtig zijn met wapens op een set, ook al zijn het rekwisieten. En nooit denken dat je het beter weet dan de stuntcoördinator”. Dat vertelt acteur Liam Neeson aan HLN naar aanleiding van de release van ‘Memory’, een remake van ‘De Zaak Alzheimer’, die nu wereldwijd uitkomt. Net vandaag heeft de Amerikaanse politie beelden vrijgegeven van de set van ‘Rust’, waar Alec Baldwin zes maanden geleden een beeldregisseur per ongeluk doodschoot.
 2. David Hasselhoff richt zijn pijlen op de Duitse heavy metal-markt
  Celebrities

  David Hasselhoff richt zijn pijlen op de Duitse heavy me­tal-markt

  Hij zal voor eeuwig en altijd bekend staan om zijn rollen in ‘Knight Rider’ en ‘Baywatch’, maar de laatste jaren lijkt David Hasselhoff (68) in de vergetelheid geraakt te zijn. Het is te zeggen: hij zit in de vergeetput van Hollywood, maar de held uit de jaren ‘80 heeft wel nog steeds een vrij succesvolle muziekcarrière in Oostenrijk en Duitsland. Deze week bracht The Hoff nog een nieuw nummer uit met een heavy metal-band.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.