The Aristocats
Volledig scherm
The Aristocats © Disney

Disney bevestigt: live-action remake van ‘The Aristocats’ op komst

FilmDisney is nog steeds druk in de weer met alle live-action remakes. Eerst verschenen ‘Dumbo’, ‘Aladdin’, ‘The Lion King’, en ‘Mulan’ al op het witte doek, maar nu dient ook de volgende prent om naar uit te kijken zich al aan: Disney ontwikkelt momenteel een remake van ‘The Aristocats’.

0 reacties

 1. Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherkenbaar uit op de rode loper in Londen
  Play
  Celebrities

  Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherken­baar uit op de rode loper in Londen

  Lady Mary Crawley, Lady Edith Crawley, Carson en Daisy zagen er onherkenbaar uit op de première van de film ‘Downton Abbey: A New Era’ in Londen. Voor de gelegenheid ruilden ze hun historische kostuums in voor hedendaagse galakleren. ‘Downton Abbey’-fans in ons land moeten niet meer lang wachten. De film, gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie, komt bij ons uit op 4 mei.
 2. Grote stijlverandering op Disney+: honderden nieuwe titels voor volwassenen
  TV

  Grote stijlveran­de­ring op Disney+: honderden nieuwe titels voor volwasse­nen

  Disney+ is niet langer alleen voor kinderen. Vanaf 23 februari zal ook het merk Star aan de streamingzender worden toegevoegd. Daarbij horen populaire reeksen zoals ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Scandal’, maar ook films zoals ‘Deadpool’ en ‘Die Hard’. Kinderen krijgen wel hun eigen ‘veilige zone’: films die volgens Disney te gewelddadig of te racistisch zijn worden daar verwijderd. Opvallend: ook klassiekers zoals ‘Peter Pan’ en ‘Dumbo’ haalden de selectie niet.
 3. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.