Showtime
Volledig scherm
© Showtime

‘Dexter’-reboot krijgt eerste trailer: “De moordenaar is terug”

FILMBegin november komt de langverwachte reboot van ‘Dexter’ en de nieuwste trailer van de reeks is alvast veelbelovend. ‘Dexter: New Blood’ speelt zich af in New York. Seriemoordenaar Dexter Morgan keert terug als Jim Lindsay en probeert een nieuw leven op te bouwen zonder de ‘Dark Passenger’.

3 reacties

 • Albert Van Seksenburg

  2 jaar geleden
  Ik volgde deze serie (de vorige) op net flix subliem .
 • Tim De Meyer

  2 jaar geleden
  hopelijk ook in België te bekijken
 • Yoke Penninckx

  2 jaar geleden
  November lijkt nog zo ver weg. Ik kijk er alvast hard naar uit.
 1. Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”
  PREMIUM
  FILM

  Natali Broods is ‘Master’ van Filmfesti­val Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

  Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”
 1. Timothée Chalamet moest al zeven jaar geen audities meer doen (en dat veroorzaakt heel wat kritiek)
  FILM

  Timothée Chalamet moest al zeven jaar geen audities meer doen (en dat veroor­zaakt heel wat kritiek)

  Als de manager van Timothée Chalamet (27) onthult dat de ‘Dune’-acteur al meer dan zeven jaar geen auditie meer moest doen, kan dat op heel wat kritiek rekenen. Twitter ontploft met reacties die hem beschuldigen van overdreven privileges en een voorkeursbehandeling in de filmindustrie. “Het feit dat zwarte mensen met meer dan twintig jaar ervaring nog steeds auditie moeten doen, bewijst dat er nog steeds sprake is van discriminatie.”
 2. Eerste blik op ‘Back to Black’: zo ziet Marisa Abela eruit als Amy Winehouse in de biopic
  FILM

  Eerste blik op ‘Back to Black’: zo ziet Marisa Abela eruit als Amy Winehouse in de biopic

  ‘Back to Black’, de aankomende biopic over Amy Winehouse krijgt eindelijk een eerste beeld. Marisa Abela (26) kruipt in de huid van de overleden zangeres en meet zo ook haar kenmerkende looks aan. De opnames van de film starten maandag, maar nu krijgen we al een eerste beeld op de prent over de legende. “In het prachtig ontroerende portret beloven het genie, het hart, de energie en de vrouw achter het icoon dat we allemaal kennen te schitteren zoals ze verdient.”