Een beeld uit 'Frozen 2'
Volledig scherm
Een beeld uit 'Frozen 2' © Disney

Derde ‘Frozen’-film in de maak, en ook nieuwe ‘Toy Story’ staat op de planning

FilmGoed nieuws voor fans van Disneys ijskoningin: er is een derde ‘Frozen’-film in de maak. Dat bevestigde CEO Bob Iger tijdens een gesprek met investeerders. Ook ‘Toy Story’ en ‘Zootopia’ krijgen een vervolg.

1 reactie

 • Steven Van Soom

  2 maanden geleden
  Frozen is dan ook Disney's beste werk enkel zouden ze beter Aurora nemen in plaats van Indina Menzel, Aurora zingt gewoon op een buitenaards niveau.
 1. INTERVIEW. Liam Neeson maakt de honderd filmrollen vol: “Gelukkig werd ik pas op mijn 41 jaar een filmster”
  PREMIUM
  FILM

  INTERVIEW. Liam Neeson maakt de honderd filmrollen vol: “Gelukkig werd ik pas op mijn 41 jaar een film­ster”

  ‘Marlowe’, de nieuwe film met Liam Neeson (70) is meteen de honderdste filmrol voor de Noord-Ierse acteur. Een mijlpaal in zijn toch al indrukwekkende carrière. In een openhartig interview met AD vertelt hij over de gloednieuwe prent, het leven als acteur en de naderende ouderdom als actieheld. “Mijn vechtscènes moeten niet geschreven zijn voor dertig- of veertigjarigen. Daar pas ik voor. Als de producenten dat toch willen, dan vragen ze Jackie Chan maar”.
 2. Zij hebben 20 miljoen, hij doet het op charme: is de strijd om de Oscar voor ‘Close’ nu al gestreden?
  PREMIUM
  Film

  Zij hebben 20 miljoen, hij doet het op charme: is de strijd om de Oscar voor ‘Close’ nu al gestreden?

  Twintig miljoen euro versus net geen miljoen. Onze Lukas Dhont (31) en zijn ‘Close’ moeten zondag opboksen tegen Duitse topfavoriet ‘All Quiet on the Western Front’ waar Netflix geschift veel geld tegenaan smijt. “Maar ons geheime wapen is Lukas zélf. Hoe hij al die Amerikanen te woord staat: daar zwichten ze voor”, zegt VAF-directeur Koen Van Bockstal. Hij gunt voor het eerst een blik in de financiën van ‘Close’ en legt uit waar die honderdduizenden euro’s exact aan besteed worden.
 1. Van dolfijn die zelfmoord pleegt tot vertrappeld hondje: deze dieren moesten lijden voor ‘het perfecte Hollywood-shot’
  PREMIUM
  Film
  1

  Van dolfijn die zelfmoord pleegt tot vertrap­peld hondje: deze dieren moesten lijden voor ‘het perfecte Hollywood-shot’

  Na de dood van een paard op de set van de ‘Lord of the Rings’-reeks ‘The Rings of Power’, eerder deze week, is er heel wat controverse ontstaan rond het gebruik van dieren op een filmset. PETA roept op om echte dieren in te ruilen voor CGI-beelden, die door computers worden gemaakt. Het is namelijk niet de eerste keer dat dieren het slachtoffer worden van ‘slechte werkomstandigheden’. Van een bijna-verdronken tijger tot het uilenschandaal bij ‘Harry Potter’: dierenleed op de set is iets van alle tijden. “De dolfijn die Flipper speelde, hield haar adem in tot ze dood was.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.