Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet? Daniel Craig hield fans en productie maandenlang in spanning of hij opnieuw James Bond zou spelen.
Volledig scherm
Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet? Daniel Craig hield fans en productie maandenlang in spanning of hij opnieuw James Bond zou spelen. © EPA

De vervloekte 007: wat er tot nu toe allemaal misliep met ‘Bond 25'

FilmWanneer een Bond-film wordt opgenomen, lekken meestal enkel beelden uit van prachtige vrouwen, stoere stuntmannen en indrukwekkende auto’s op de set. Maar de nieuwste Bond-film, die voorlopig nog geen naam heeft, wordt al vanaf de beginfase geplaagd door tegenslagen. Sommige mensen spreken zelfs van een vloek. Tijd om eens alles op een rijtje te zetten. 

10 reacties

 • Thomas Van Der Linden

  2 jaar geleden
  Daniël Craig is een top acteur en zeker een waardige James Bond. Kijk er naar uit om hem in de volgende film te zien schitteren.
 • Rody Franks

  2 jaar geleden
  Lazenby was flauw, Dalton niet veel beter, Craig acteert als 007 (opzettelijk?) met een veel te geforceerde dikke nek en kan lang niet tippen aan een perfecte Connery, op de voet gevolgd door het flegma van Moore en Brosnan. Ook inhoudelijk is Goldfinger stukken beter dan de bonds met Craig, sorry hoor.
 • Chris Van Houtven

  2 jaar geleden
  Daniel Craig is top als James Bond. Beste bond films tot nu toe.
 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Daniel Craig kan dan een goed acteur zijn, hij past niet in de rol van James Bond. Geen enkele van zijn Bond films heb ik uitgekeken, zo slecht.
 • Nick Vanwalleghem

  2 jaar geleden
  Heel deze reeks is te dwaas om te helpen donderen.
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"