Snoop Dogg
Volledig scherm
PREMIUM
Snoop Dogg © AFP

De genomineerden voor de Golden Globes zijn bekend, maar de boycot blijft duren: "Zo zie je maar dat in Hollywood niemand je vriend is”

FilmDe genomineerden voor de Golden Globes op 9 januari zijn bekendgemaakt. Al zal de uitreiking ook nu opnieuw overschaduwd worden door de boycot die ondertussen al negen maanden duurt. Voor onze Hollywoodvrouw Kristien Gijbels, die al zeven jaar lid is van Hollywood Foreign Press Association (HFPA), is het genoeg geweest. Dat vertelt ze in een exclusief gesprek over de maatregelen die de organisatie nam, hoe de uitreiking er dit jaar zal uitzien en hoe ze nog steeds geboycot wordt. “Die ster moest me zélf opbellen om te zeggen dat het interview niet mocht doorgaan.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Van stand-upcomédienne tot huisvrouw: hoe gaat het twintig jaar later met de cast van ‘Love Actually’?
  FILM
  1

  Van stand-upcomédien­ne tot huisvrouw: hoe gaat het twintig jaar later met de cast van ‘Love Actually’?

  Twintig jaar na de release van de kerstkomedie ‘Love Actually’ vond de cast dat het tijd was voor een reünie. Ze werken aan een special die ‘The laughter & secrets of Love Actually: 20 years later’ zal heten. Daarin interviewt journaliste Diane Sawyer (76) Hugh Grant (62) en co. Maar hoe vullen de sterren van weleer tegenwoordig hun tijd? De ene sleepte enkele Oscars binnen, de andere is ondertussen stand-upcomédienne.
 3. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.