Al Pacino (m.) en Robert De Niro kregen voor een groot deel van ‘The Irishman' een digitale verjongingskuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Al Pacino (m.) en Robert De Niro kregen voor een groot deel van ‘The Irishman' een digitale verjongingskuur. © Photo News

De digitale revolutie in Hollywood is begonnen: computers maken acteurs onsterfelijk

FilmDe jeugdige gezichten van Robert De Niro in ‘The Irishman’ en Will Smith in ‘Gemini Man’ bewijzen het: Hollywood maakt een digitale revolutie mee, die de houdbaarheidsdatum van acteurs aanzienlijk verlengt. Zelfs tot na hun dood. Een duik in het levenselixir van Hollywood.

0 reacties

 1. Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch genomineerd voor Gouden Palm op filmfestival Cannes
  Film

  Felix van Groeningen en Charlotte Vander­meersch genomi­neerd voor Gouden Palm op filmfesti­val Cannes

  Na ‘Close’ van Lukas Dhont is met ‘Le otto montagne’ van Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch op de valreep een tweede film van Vlaamse makelij opgenomen in de Officiële Competitie van het filmfestival van Cannes. Dat heeft de organisatie donderdagavond bekendgemaakt. Adil en Bilall hebben met ‘Rebel’ dan weer een uitnodiging op zak voor het officiële programma, zo meldt ook het Vlaams Audiovisueel Fonds.
 2. Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin
  Play
  Film

  Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin op de set van 'Rust'

  De politie van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico heeft delen van het onderzoek naar de fatale schietpartij op de set van de film ‘Rust’ vrijgegeven. Onder de beelden is videomateriaal van acteur Alec Baldwin die zijn wapen op de camera richt. Ook is te zien hoe cameravrouw Halyna Hutchins overgebracht wordt naar het ziekenhuis en hoe verbouwereerd regisseur Joel Souza en Baldwin zijn tijdens hun ondervraging nadien. “Alec was geen fan van valse wapens.”
 1. Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch geven voorsmaakje van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm
  Play
  Film

  Felix Van Groeningen en Charlotte Vander­meersch geven voorsmaak­je van film waarmee ze kans maken op Gouden Palm

  De film ‘Le Otto Montagne’ van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch is genomineerd voor de officiële competitie van het filmfestival van Cannes. Ze werden gekozen op basis van een voorlopige montage, want de film is nog niet volledig afgewerkt. Voor de opnames verhuisden ze een half jaar naar Italië. Eerder was ook al bekend dat de nieuwe film van Lukas Dhondt en die van de broers Dardennes ook meedingen naar een Gouden Palm.