De Buurtpolitie
Volledig scherm
De Buurtpolitie © Medialaan

'De Buurtpolitie' krijgt derde film (en tweede strip) dankzij groot succes

FilmNiet alleen op tv, maar ook op het grote scherm zijn de agenten van 'De Buurtpolitie' razend populair. Hun tweede film: 'De Tunnel', lokte maar liefst 150.000 bezoekers, waaronder veel kinderen. Een derde film kreeg alvast groen licht dankzij het grote succes. 

19 reacties

 • Julien De Kerpel

  5 jaar geleden
  Alles op de politie in een kinderlijk , slecht , en ongelofelijk dom daglicht te ( pogen ) zetten !
 • censor

  5 jaar geleden
  ADHD 'acteurs'....er is daar abnormaal veel criminaliteit in dat dorp(je) er gebeuren daar veel nare dingen...Francken verwittigen...
 • Conny Van den Bosch

  5 jaar geleden
  Ik kijk niet meer naar programma's waar men ons de politieke correctheid door onze strot wil rammen.
 • Gerrit Van melkebeke

  5 jaar geleden
  Dikke zever.... trekt op niks gewoon belachelijk.
 • Patrick Vandeputte

  5 jaar geleden
  Ik had al het idee dat het verstandelijk inzicht in Vlaanderen achteruit gaat. Maar ik had niet verwacht dat het zo erg is.
 1. 27 jaar later: Alicia Silverstone en Stacey Dash recreëren iconische scène uit ‘Clueless’
  Play
  Celebrities

  27 jaar later: Alicia Silversto­ne en Stacey Dash recreëren iconische scène uit ‘Clueless’

  De legendarische tienerfilm ‘Clueless’ kwam 27 jaar geleden uit. Actrices Alicia Silverstone (46) en Stacey Dash (55) houden nu een reünie voor een TikTok-video. In 1995 speelden ze beste vriendinnen in de film en nu recreëren ze een van hun iconische scènes. Al hebben ze naar eigen zeggen wel nog wat moeite met TikTok: “Het is hopeloos. We zijn te oud om er iets van te snappen”, zegt Dash al lachend.
 2. Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansroutine doen”
  Play
  Celebrities

  Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansrouti­ne doen”

  Lindsay Lohan (36) heeft voor haar nieuwe film ‘Falling for Christmas’ ook een kerstsingle opgenomen. Ze cover het nummer ‘Jingle Bell Rock’. De actrice zong het nummer ook al eens in de film ‘Mean Girls’ uit 2004. De iconische scène ging toen gepaard met een hele dansroutine en sexy kerstoutfits. “De producers wilden eerst de hele dans doen met de cast”, vertelt Lohan. “Maar ik dacht: laten we dat gewoon maar bij ‘Mean Girls’ houden.”