Daniel Craig als Benoit Blanc.
Volledig scherm
Daniel Craig als Benoit Blanc. © /

Daniel Craig wil niet dat vrouw volgende James Bond wordt, maar daar heeft hij een goede reden voor

FilmDaniel Craig (53) vindt niet dat de volgende James Bond-acteur een vrouw moet zijn, zo zegt hij. Daarvoor heeft hij wel een goede reden: “Vrouwen zouden hun eigen iconische personages moeten krijgen. Zo zijn er inderdaad nog niet genoeg.”

31 reacties

 • Guy Stanbel

  4 weken geleden
  Maak er "Jamy Blond" van en je hebt een heel nieuw concept waar je jaren op kunt teren. Anders is X-MEN ook niet politiek correct!
 • Anne-Marie Van Hulle

  4 weken geleden
  Daniel Graig "the best Bond man ever" na Sean Connery, vind niet meteen een man die zijn schoenen kan vullen dus een vrouwelijke Jamie Bond vind is een leuke idee!
 • Catherine MISTIAEN

  4 weken geleden
  Helemaal juist wat DC zegt: de tijd van het ouderwets feminisme (eigenlijk meer een 'virilisme'), is voorbij. Toen was 'de man' het grote voorbeeld voor meisjes en vrouwen. Ze moesten de man imiteren in alles: dezelfde studies doen, dezelfde jobs, dezelfde sporten en dezelfde ambities nastreven, als de man! Over vrouwelijke tederheid bij vrouwen werd er met geen woord gerept. Het was zelfs verboden.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Ik ben al blij dat het Daniel Craig zijn laatste Bond film is.
 • San Pauwels

  1 maand geleden
  Het zou grappig zijn dat de mannelijke Bond gekopieerd zou worden door een vrouw. Al die typische "karaktertrekjes" (martini, vrouwengek..). De vrouwelijke bond zou afgeschilderd worden als een mannenverslindster of zelfs erger...