De Oostenrijkse zanger Falco.
Volledig scherm
De Oostenrijkse zanger Falco. © Kos

Controversiële wereldhit ‘Jeanny’ van Falco wordt verfilmd

Film‘Jeanny’, de wereldhit van de overleden Oostenrijkse rocker Falco, wordt verfilmd. Dat hebben de Duitse publieke omroep MDR en de Oostenrijkse publieke omroep ORF, die de thriller zullen produceren, donderdag bekendgemaakt. Het nieuws is opmerkelijk omdat de song, toen hij in 1985 uitgebracht werd, door een resem radiozenders geweerd werd vanwege de suggestieve tekst. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels