'Cuties'
Volledig scherm
'Cuties' © AP

Commotie over ‘Cuties’ kost Netflix abonnees

FilmDoor de commotie om en de kritiek op de Netflix-film ‘Cuties’ zeggen “vijf keer meer meer mensen dan normaal” hun abonnement op streamingdienst Netflix op. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Axios op basis van een grafiek van het platform Antenna dat gespecialiseerd is in het monitoren van abonnementen.

1 reactie

 • Jo Minnoye

  2 jaar geleden
  Ik vind het juist goed dat aan dit thema ook aandacht wordt besteed. Als je tegenwoordig buiten komt zie je zelf hoe de jeugd zich gedraagt en dat is helemaal niet meer raar precies. Het is precies alsof het normaal is dat jonge meisjes zoon gedrag vertonen. In mijn opinie is Netflix heel slim van aan dit thema aandacht te schenken
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?