'Cuties'
Volledig scherm
'Cuties' © AP

Commotie over ‘Cuties’ kost Netflix abonnees

FilmDoor de commotie om en de kritiek op de Netflix-film ‘Cuties’ zeggen “vijf keer meer meer mensen dan normaal” hun abonnement op streamingdienst Netflix op. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Axios op basis van een grafiek van het platform Antenna dat gespecialiseerd is in het monitoren van abonnementen.

1 reactie

 • Jo Minnoye

  2 jaar geleden
  Ik vind het juist goed dat aan dit thema ook aandacht wordt besteed. Als je tegenwoordig buiten komt zie je zelf hoe de jeugd zich gedraagt en dat is helemaal niet meer raar precies. Het is precies alsof het normaal is dat jonge meisjes zoon gedrag vertonen. In mijn opinie is Netflix heel slim van aan dit thema aandacht te schenken
 1. Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin
  Play
  Film

  Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin op de set van 'Rust'

  De politie van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico heeft delen van het onderzoek naar de fatale schietpartij op de set van de film ‘Rust’ vrijgegeven. Onder de beelden is videomateriaal van acteur Alec Baldwin die zijn wapen op de camera richt. Ook is te zien hoe cameravrouw Halyna Hutchins overgebracht wordt naar het ziekenhuis en hoe verbouwereerd regisseur Joel Souza en Baldwin zijn tijdens hun ondervraging nadien. “Alec was geen fan van valse wapens.”