Channing Tatum in 'Magic Mike'.
Volledig scherm
Channing Tatum in 'Magic Mike'. © kos

Channing Tatum werkt aan derde deel van ‘Magic Mike’

FilmGoed nieuws voor de fans van mannelijk bloot, want er komt een derde deel van de stripperfilm ‘Magic Mike’. Hoofdrolspeler Channing Tatum (41), regisseur Steven Soderbergh (58) en schrijver Reid Carolin (39) werken opnieuw samen voor het vervolg. Dat krijgt de titel ‘Magic Mike's Last Dance’.

0 reacties

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Meer dan 20 jaar later na de eerste film is er een nieuwe Matrix, en dat was ook voor de acteurs zelf een verrassing: “Ik dacht: echt? Hoe dan?”
  Play

  Meer dan 20 jaar later na de eerste film is er een nieuwe Matrix, en dat was ook voor de acteurs zelf een verrassing: “Ik dacht: echt? Hoe dan?”

  Zo’n 23 jaar geleden kwam de eerste Matrix-film met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss uit. Meer dan 20 jaar later schitteren ze opnieuw in de Matrix, deze keer ‘The Matrix Resurrections’. De film is geen vervolg op de vorige films, maar ook geen volledig nieuw verhaal. Er zijn in de nieuwste film dan ook een aantal verwijzingen naar de vorige films. Daarnaast konden Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss natuurlijk niet ontbreken. Zij spelen nog steeds ‘Neo’ en ‘Trinity’. Bekijk het interview met de acteurs hierboven .