Dertig jaar ‘Home Alone’
Volledig scherm
PREMIUM
Dertig jaar ‘Home Alone’ © © The Hollywood Archive

Cast en crew blikken terug op dertig jaar ‘Home Alone’: “Nooit gedacht dat de film zelfs nu nog elk jaar grijsgedraaid zou worden”

FilmHet is vandaag precies dertig jaar geleden dat de ‘kerstfilm der kerstfilms’ in de bioscoopzalen werd gelanceerd, en dat moet gevierd worden. Wij blikken samen met de acteurs en filmmakers van ‘Home Alone’ terug op wat voor elk van hen zowat de meest onvergetelijke ervaring uit hun leven bleek te zijn.

26 reacties

 • jeannine truyts

  4 maanden geleden
  echte vrolijke "kerst familie" film die je telkenmale tijdens de kersttijd met plezier nog eens terug kan bekijken ... NONKELJEAN
 • Wendy Evens

  4 maanden geleden
  Heerlijke traditie... na de worstenbroodjes en de lekkere kersttaart, allemaal aan de tv en kijken alsof het de eerste keer is dat we hem zien. Iets lekkers om te knabbelen en gezellig onder een dekentje. Laat de ´anderen´ maar wegzappen om naar andere nooit geziene films te kijken.
 • Loesje Vranken

  4 maanden geleden
  Een teken van gemakzucht en getuigd van weinig inspiratie hebben. 30 jaar lang, bha ik kan een film geen 30 x zien, 2of 3x als hij super is.
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Triestig dat dezelfde films jaarlijks worden gespeeld. Programmatie moet wel heel gemakkelijk zijn in eindejaarsperiode. Een mens is verplicht om betaal tv te kopen want het is armoe troef. Maar dan wil ik geen tv geld en taksen meer betalen voor de huidige onzin.
 • van dorpe sabien

  4 maanden geleden
  ik kijk elk jaar en ben het nooit beu gezien
 1. “Meesteroplichtster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairsleven, wordt VS uitgezet”
  7

  “Meesterop­licht­ster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairs­le­ven, wordt VS uitgezet”

  Een Russische vrouw die zich in New York voordeed als steenrijke Duitse erfgename en jarenlang honderdduizenden dollars wist te ontfutselen, dreigt op korte termijn de Verenigde Staten uitgezet te worden. De door verzinsels beroemd geworden Anna Sorokin (30) blijkt niet langer in het bezit van een geldig visum. Ze is vorige week donderdag door de immigratiedienst opgepakt, melden Amerikaanse media.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?