'Captain Marvel' verandert het speelveld.
Volledig scherm
'Captain Marvel' verandert het speelveld. © Marvel

‘Captain Marvel’ toont vrouw als machtigste aller superhelden, en dat heeft invloed op uw kinderen

FilmVanaf vandaag is de nieuwste Marvel-film ‘Captain Marvel’ te zien in de Belgische zalen. Met Brie Larson in de hoofdrol brengt de populaire filmstudio voor het eerst een vrouw in beeld als de krachtigste superheld van het hele ‘Avengers’-collectief. En ja, dat heeft meer invloed op het wereldbeeld van uw kinderen dan u denkt.

19 reacties

 • Jonas Buyle

  1 jaar geleden
  Enkel een fysiek sterk persoon kan het meest virtuoos zijn , die laten zich niet intimideren als ze geïntimideerd worden en zeggen wat ze denken zonder schrik te hebben van gelijk wat. Drakendoders zijn aan het uitsterven , onze maatschappij brengt meer en meer zwakkelingen voort , linkse propaganda is daarvan de oorzaak.
 • Catherine MISTIAEN

  2 jaar geleden
  Film is voor iedereen belangrijk. De natuurlijke norm is zo vanzelfsprekend dat het niet meer opvalt! Meisjes willen prinsesjes zien (en zijn) die geréd worden. Jongens willen superhelden zien (en zijn) die mensen rédden (brandweermannen) ...
 • Jil Heirman

  2 jaar geleden
  Ongelofelijk wat ik hier allemaal lees, bvb. dat het “brainwashing” is om een vrouw een heldenrol te geven. Hoe noem je het dan dat mannen duizenden keren dat soort rollen hebben gekregen?? Terwijl vrouwen hysterische, maar uiteraard supersexy leeghoofdjes “mochten” spelen tientallen jaren aan een stuk. Dat was vooral geen brainwashing?
 • Christophe Braem

  2 jaar geleden
  Comics gelezen, heb zelfs een 600 euro Sideshow beeld van Captain Marvel. Maar met de uitspraken van Brie Larson, laat ik met plezier de film links liggen. Al die SJW BS kan de boom in voor mij. Er zit een grens en die is al maanden voor de film uitkwam overschreden. Jammer, want ik was enthousiast voor deze film. Het enigst was Brie is in geslaagd voor mij is dat Avengers 4 Endgame ook letterlijk mijn endgame zal zijn. Laatste Marvel film die ik op het grote scherm wil zien.
 • J Ada

  2 jaar geleden
  Op Youtube wordt deze film als het einde van DC-comics films gezien. Disney is te ver gegaan deze keer. Dit is politiek correcte propaganda (slecht) verkocht als een film. De fans slikken dit niet meer en je kan dit ook laten merken door niet te gaan kijken naar alles waar Disney mee gemoeid is.
 1. Opnames film met Dimitri Vegas uitgesteld: “Door het overlijden van mijn vader stond m'n wereld op zijn kop”
  Film

  Opnames film met Dimitri Vegas uitgesteld: “Door het overlijden van mijn vader stond m'n wereld op zijn kop”

  De opnames van de Vlaamse actiecomedy ‘Hazard’ zijn uitgesteld naar augustus. Normaal gezien ging de productie deze maand van start, maar door het overlijden van de vader van Dimitri Vegas (39) en Like Mike (35) vorige maand, heeft de productie beslist om alles even on hold te zetten. Dimitri heeft zo nog wat rust voor hij op de set wordt verwacht en voor hij binnenkort vader wordt.