Aaron Taylor-Johnson
Volledig scherm
Aaron Taylor-Johnson © EPA

‘Bullet Train’-acteur Aaron Taylor-Johnson lijkt favoriet om nieuwe James Bond te worden

FilmAaron Taylor-Johnson (32) zou de beste papieren hebben om Daniel Craig (54) op te volgen als James Bond. Volgens de krant ‘The Sun’ zou de Brit een erg goede indruk gemaakt hebben tijdens een geheime screentest.

1 reactie

 • Luc Hermans

  2 maanden geleden
  James Bond, kan men nu eens geen ander personage verzinnen, is altijd hetzelfde.Hij krijgt twee nieuwe speeltjes ( een gadget en een bondgirl) en lost het op , einde film.
 1. Nu al geselecteerd voor Filmfestival van Berlijn: bekijk hier de trailer van de ontroerende Vlaamse film ‘Zeevonk’
  Play
  Film

  Nu al geselec­teerd voor Filmfesti­val van Berlijn: bekijk hier de trailer van de ontroeren­de Vlaamse film ‘Zeevonk’

  Nog voor de eerste trailer uit was, werd ‘Zeevonk’ - het speelfilmdebuut van regisseur Domien Huyghe - al genomineerd voor het Internationaal Filmfestival van Berlijn, waar de prent op 17 februari in première zal gaan. Terecht, als we de eerste beelden mogen geloven. Daarin is te zien hoe de 12-jarige Lena (een rol van Saar Rogiers) haar vader verliest na een mysterieus ongeval op zee. Wanhopig wil ze bewijzen dat het geen ongeval was, maar het werk van een zeemonster. De jonge Saar wordt in haar eerst hoofdrol trouwens goed omringd door anciens als Valentijn Dhaenens, Zouzou Ben Chickha en Hilde De Baerdemaeker.