Michael Caine in Tenet
Volledig scherm
Michael Caine in Tenet © RV

Britse acteur Michael Caine (88) stopt dan toch niet met acteren

FilmMichael Caine is luttele uren nadat hij had aangekondigd te stoppen als acteur al teruggekomen op dat voornemen. De film ‘Best Sellers’, vorige maand uitgebracht in de VS en Canada, was zijn laatste, zei hij zaterdag in een radioprogramma van de BBC. Later op de dag liet hij via onder meer MailOnline weten dat hij toch niet met pensioen gaat.

11 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Ik denk dat de man in het harnas zal sterven omdat hij het acteren gewoon niet kan loslaten het is een té groot deel van hemzelf !
 • Bernard Dieryck

  1 maand geleden
  Wij zij in de 80's nog buren in Surrey geweest. Geweldig iemand! Respect MIJNHEER Caine!
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Een van de beste Britse acteurs aller tijden
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Super acteur 👍 Wat een carrière ... Prachtig gewoon klasse !
 • Gregory Pollet

  1 maand geleden
  Heel juist Peter, maar Madness maakte de hit "Michael Caine" echter met een dubbele betekenis en verwijst er niet enkel mee naar de acteur. Eigenlijk zelfs niet hoofdzakelijk. Dat moet je eens opzoeken. Michael Caine is een klasbak, en eveneens mijn favoriete acteur.
 1. Terug van nooit weggeweest: deze oude topreeksen worden nieuw leven ingeblazen
  Streamz

  Terug van nooit weggeweest: deze oude topreeksen worden nieuw leven ingeblazen

  Terwijl Hollywood elke lucratieve filmfranchise blijft uitmelken met spin-offs, remakes en reboots, focust televisie steeds meer op het nieuw leven inblazen van oude parels. Naar aanleiding van het langverwachte ‘Dexter: New Blood’ op Streamz zetten wij deze week in onze Kijkgids enkele van de beste comebacks uit de tv-geschiedenis in de kijker. Het einde van de mensheid (‘Battlestar Galactica’, Prime Video), de terugkeer van cultserie ‘Twin Peaks’ (Hulu/Apple TV+), oude rivalen (‘Cobra Kai’, Netflix) en liefdesperikelen (‘The L Word – Generation Q’, Streamz): dit zijn onze favoriete tv-revivals.